وي با بيان اين که در ميان همه هنرمندان صنعتگران صنايع دستي از جايگاه ويژهاي برخوردارند چون در اقصينقاط کشور توليداتي را منطبق با فرهنگهاي مختلف در قالب صنايع دستي به نمايش ميگذارند.
اين هنرمند با تاکيد بر اين که صنايع دستي مزيتهاي نسبي اقتصادي فراواني دارد افزود: صنايع دستي هميشه با عنوان شغل خانوادگي و مزيت بومي در تاريخ ايران مطرح بوده است.
به گفته اين هنرمند صنايع دستي نيازمند سرمايهگذاريهاي بسيار و امکانات زيربنايي چندان زيادي نيست و با حمايت مسوولان دولتي ميتوان در اين زمينه به خوبي اشتغالزايي کرد.
پيشبين يادآور شد: ما صنعتگران بايد نقشه راه توسعه صنعت دستي را تهيه کنيم.
وي در ادامه پيشنهاد کرد: ايجاد تشکلهاي صنايع دستي ميتواند بسيار سودمند باشد و اولين کانون هماهنگي دانش و صنعت فيروزه و سنگهاي قيمتي در خراسان رضوي تشکيل شده است.
وي در ادامه از تمامي صنعتگران اين عرصه درخواست کرد که با ارائه مقالات و رهنمودهاي خود در چهارمين همايش جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمهقيمتي که آبانماه در مشهد مقدس برگزار ميشود ياريبخش کانون هماهنگي نامبرده باشند.
وي خاطر نشان کرد: در تعامل با معاونت پژوهشي رياست جمهوري و پارکهاي علم و فناوري ميتوان کانونهاي هماهنگي دانش و صنعت را تشکيل داد و از امکانات موجود به نفع صنعتگران به خوبي استفاده کرد.
/112
انتهای پیام/