در اين همايش همچنين نماينده سازمان ملل متحد در بخش توسعه در ايران، مدير گروه فقرزدايي و توسعه اجتماعي و اقتصادي سازمان ملل متحد در ايران و نيز نماينده تغذيه و کشاورزي سازمان ملل متحد در ايران حضور داشتند.
در اين همايش 2روزه شرکتکنندگان ضمن بازديد از بخشهاي مختلف استان کرمانشاه در جلسهاي با حضور استاندار کرمانشاه توانمنديهاي گردشگري و صنعتي اين استان را بررسي کردند.
سفير مالزي در حاشيه اين همايش با اشاره به توانمنديهاي استان کرمانشاه از اين استان به دليل برخورداري از منابع غني کشاورزي و زيرساختهاي گردشگري و همچنين توليدات صنايع غذايي حلال، براي همکاري با بخشهاي دولتي و خصوصي مالزي در حوزههاي مختلف دعوت کرد.
وي پيشنهاد کرد به منظور آشنايي بيشتر و دعوت از گروههاي تجاري و بازرگاني مالزي به منظور سرمايهگذاري و توسعه صنعت توريسم در استان کرمانشاه، مديران اين استان به مالزي سفر کنند.
سفير تايلند نيز در اين همايش استان کرمانشاه را استاني بينظير در حوزه کشاورزي، گردشگري و صنايع دستي خواند و خواستار روابط مستحکمتر با اين استان شد.
وي همچنين پيشنهاد داد هفته فرهنگي کرمانشاه و نيز نمايشگاه صنايع دستي اين استان در بانکوک برگزار شود.
در اين همايش سفير اندونزي نيز با تاکيد بر لزوم تقويت روابط بين ايران و اندونزي در حوزههاي مختلف، از جمله گردشگري و کشاورزي، يادآور شد: ما خواستار تحکيم روابط و ارتقاي روابط با دستگاههاي مختلف جمهوري اسلامي ايران از جمله سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري هستيم.
وي خواستار گسترش همکاريها بين ايران و اندونزي در حوزه آموزش، توليد و صادرات صنايع دستي شد.
به گزارش ميراث آريا، همچنين در اين همايش 2روزه نمايندگان سازمان ملل متحد در امور کشاورزي ـ تغذيه و توسعه اقتصادي ـ اجتماعي خواستار تداوم برگزاري اينگونه همايشها و ديدار با مقامات جمهوري اسلامي ايران و بازديد از شهرها و استانهاي مختلف کشورمان شدند.
ب/108
انتهای پیام/