وي با بيان اين که ميدان اسبسواري طي هفته جاري و قبل از ساير پروژهها به بهرهبرداري ميرسد، از ارائه طرح پروژه سرمايهگذاري منطقه نمونه گردشگري رحمانلو عجب شير در اواخر خردادماه خبر داد.
مديرعامل شرکت سرمايهگذاري منطقه گردشگري بندر رحمانلو با اشاره به اين که بعد از اتمام اين پروژه، منطقه مذکور به مکاني تفريحي- درماني تبديل خواهد شد، اظهار داشت: با توجه به موقعيت خاص بندر رحمانلو، راهاندازي مرکز بازتواني دايمي نيز در اين منطقه پيشبيني شده است.
روحي با اشاره به پتانسيلهاي منطقه از جمله وجود خاصيتهاي آب درماني، لجن درماني و نمک درماني، اختصاص مرکز بازتواني تحت نظر 6 پزشک را از ضرورتهاي پروژه مورد نظر اعلام کرد.
وي احداث اسکله، خريد اتوبوس دريايي 40 نفره و 150 نفره، ساخت دو رستوران و 30 سوئيت را از اقدامات انجام گرفته در منطقه عنوان کرد و گفت: دو سرمايهگذار ايراني مقيم آلمان و چند سرمايهگذار از کشور ترکيه براي مشارکت در اين پروژه اعلام آمادگي کرده بودند.
مدير عامل شرکت سرمايهگذاري منطقه گردشگري بندر رحمانلو عنوان کرد: تاکنون مبلغي بيش از 23 ميليارد و 500 ميليون ريال در اين منطقه سرمايهگذاري شده است.
وي ضمن قدرداني از تلاش و همکاريهاي ادارهکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، در خصوص مکاتبات و ايجاد تسهيلات مختلف مسير فراروي پروژه را بسيار هموار دانست.
/117
انتهای پیام/