وي اظهارداشت: استانهاي قم، همدان، يزد، خراسان شمالي، جنوبي، خراسان رضوي، چهارمحال و بختياري، البرز، کرمان، بوشهر، مرکزي، زنجان و قزوين از جمله استانهايي هستند که تا کنون کتابهاي امامزادگان و بقاع متبرکه آنها به چاپ رسيده است.
وي ادامه داد: در حال حاضر ۶ جلد ديگر اين کتابچهها شامل استانهاي کردستان، سيستان و بلوچستان، سمنان، ايلام، اردبيل و کرمانشاه آماده توزيع شده است.
وي يادآور شد: در تهيه اين کتابها ستاد ويژه بقاع متبرکه و بناهاي تاريخي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري و موسسه دايرة المعارف بقاع متبرکه ، کانون جهانگردي و اتومبيلراني را ياري کردهاند.
جعفري با تاکيد بر اينکه بقاع متبرکه به عنوان سرمايهاي جاودان و ميراثي مانا در فرهنگ و تمدن ايران به شمار ميروند، افزود: بر اساس پژوهشهاي انجام شده هم اکنون زيارت، اولويت نخست مسافرت در ميان کشورهاي مسلمان و عربي است، بنابراين ميتوان از اين امکان بزرگ استفاده کرد و با تبليغات و بازاريابي در زمينه ظرفيتهاي بقاع متبرکه کشور، زمينه ورود گردشگران مذهبي و توسعه توريسم زيارتي را فراهم کرد.
مدير عامل کانون جهانگردي و اتومبيلراني با اشاره به برنامهريزي کانون براي توسعه گردشگري مذهبي، ابراز اميدواري کرد که با چاپ کتاب امامزادگان ايران گام ارزندهاي در شناسايي و معرفي اماکن مقدس استانها و متعاقبا توسعه توريسم زيارتي برداشته شود.
دکتر جعفري يادآور شد: اماکن مذهبي و بقاع متبرکه کشورمان، مجموعه منسجمي از باورها، سنن و اعتقادات ايراني به شمار ميروند که برنامهريزي براي آن ميتواند اين جذابيتها را به يکي از اولويتهاي گردشگران منطقهاي، قارهاي و بينالمللي براي سفر به ايران تبديل کند. افزون بر اين توجه به مقوله توسعه گردشگري مذهبي کشور ميتواند زمينه مناسبي را براي نشر افکار اسلامي، تبيين ارزشها و باورها و اعتقادات تشيع را فراهم کند.
/۱۰۸
انتهای پیام/