وي ساخت رستوران، احياي مسير کوهنوري قرهقشون و بازسازي آبشار خشکيده منطقه با منظره طبيعي را از طرحهاي تعريف شده در اين پروژه عنوان کرد.
سرمايهگذار منطقه نمونه گردشگري قرهقشون بناب، راهاندازي مرکز پرورش ماهي قزلآلا در آبريزهاي آبشار را از ديگر طرحهاي قابل اجرا در اين منطقه دانست و تاکيد کرد: ايجاد باغات کوهپايهاي، کاشت گونههاي مختلف گياهي و انواع درختان از جمله کاج و احياي فضاي سبز از اولويتهاي اصلي شرکت است.
بشيران زمان آغاز طرح را سال 89 اعلام کرد و افزود: طرح جامع تاييد شده است و با کسب پروانه تاسيس، مراحل اجرايي آغاز خواهد شد.
سرمايهگذار هزينه اين طرح را بالغ بر 80 ميليارد ريال عنوان کرد و گفت: 20 درصد اين اعتبار آورده نقدي شرکت بوده و 80 درصد آن از طريق اعطاي وام و تسهيلات تامين خواهد شد.
وي با اشاره به شناخته شدن بناب به عنوان شهر کبابهاي سنتي؛ ساخت چندين سوئيت، باشگاه تيراندازي، مسير دوچرخهسواري، ميدان اسبسواري و غذاخوري در قالب مسير سلامت را در افزايش رضايت گردشگران تاثيرگذار دانست.
اين مقام مسوول با ابراز رضايت از همکاري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي به عنوان متولي اصلي طرح، از تامين 100 درصدي اعتبارات زيرساختي از سوي اين سازمان در منطقه قرهقشون بناب خبر داد.
اين سرمايه گذار مدت زمان اجرا و بهرهبرداري از پروژه تفريحي و اقامتي و گردشگري منطقه قرهقشون بناب را 4 سال بعد از اخذ کسب پروانه اعلام کرد.
ص/117
انتهای پیام/