وي اضافه کرد: آمار تلفات تصادفات راههاي برون شهري و روستايي استانهاي تهران و البرز در سال 90، با کاهش چشمگير 29.3 درصدي از 853 نفر با 250 نفر کاهش به 603 نفر رسيد.
مدير کل راه و ترابري استان تهران يادآور شد: هدفگذاريهاي انجام شده در قانون برنامه پنجم توسعه کشور کاهش 10 درصدي تصادفات بوده که از اين نظر از اهداف قانون برنامه جلوتر هستيم.
واحدي با اشاره به اينکه در اداره کل راه و ترابري استان تهران چهار استراتژي و راهبرد اساسي براي ارتقاء ايمني راههاي حوزه استحفاظي تعيين شده است، گفت: حوزه راهداري با امکانات موجود در کشور با جديت تمام در پي تحقق اين چهار استراتژي است.
مدير کل راه و ترابري استان تهران با اشاره به ايجاد هماهنگي مؤثر بين دستگاههاي ذيربط در امور ايمني حمل و نقل، يادآور شد: ايمنسازي جادههاي استان تهران شامل ساماندهي و تأمين علائم و تجهيزات ايمني راهها، حفاظهاي ايمني، فنسکشي آزاد راهها، خطکشي راهها، روشنايي و بهبود وضعيت تونلها و گردنهها، از استراتژيهاي امسال براي کاهش تصادفات رانندگي در سال جاري است.
واحدي اضافه کرد: شناسايي و رفع نقاط پر حادثه شامل بازنگري و به روز کردن معيارهاي شناسايي و اولويتبندي نقاط و مقاطع پر حادثه، طرح آشکارسازي و اطلاع رساني نقاط پر حادثه، اصلاح و رفع نقاط پر حادثه با تأکيد بر اقدامات کمهزينه و زود بازده مهندسي و ارزيابي اقدامات صورت پذيرفته در رفع نقاط پر حادثه جهت بهينه کردن اقدامات آتي، از ديگر استراتژيهاي امسال براي کاهش تصادفات رانندگي در سال جاري است.
مدير کل راه و ترابري استان تهران به توسعه سيستمهاي هوشمند مديريتي و نظارتي (ITS) اشاره کرد و گفت: تجهيز راهها به دوربينهاي نظارت تصويري، مکانيابي و تجهيز راها به تابلوهاي پيام متغير خبري (vms)، توسعه تابلوهاي اعلام محدوديت سرعت متغير (vsl)، توسعه سيستمهاي توزين در حال حرکت (wim) و طرح اخذ الکترونيک عوارض در آزادراههاي استان تهران (etc)، از ديگر استراتژيهاي امسال براي کاهش تصادفات رانندگي در سال جاري است.
وي خاطرنشان کرد: از اواخر سال گذشته بر مدار اين 4 راهبرد اصلي ايمني حرکت کردهايم و اين استراتژي ادامه خواهد يافت.
/108
انتهای پیام/