به گفته محققان: آنچه از اين يافته به دست ميآيد اين است که ساخت ظروف سفالي از 20 هزار سال پيش در چين آغاز و هيچگاه متوقف نشده است؛ از اين رو ميتوان به اين نتيجه رسيد که رژيم غذايي چينيها همچون ديگر مناطق آسيا بر پايه پخت و پز بوده است و هيچگاه نان نميپختند.
«اوفر باريوسف» محقق دانشگاه هاروارد با اشاره به اين که سفالينههاي کشفشده در اين منطقه متعلق به گروهي از قبايل مهاجر بوده است، افزود: اين قبايل از راه شکار زندگي ميکردند و به همين دليل تغذيه آنها به اين شيوه بوده است. اين روش نزديک به 10 هزار سال ادامه داشت و با آمدن صنعت کشاورزي رفته رفته کاهش پيدا کرد.
وي افزود: از سوي ديگر، کشاورزي در منطقه خاورميانه هزار سال زودتر از چين آغاز شد، به همين دليل ساکنان خاورميانه زمان طولانيتري از اينگونه ظروف استفاده نمي کردند.
به گزارش ميراث آريا، ساکنان خاورميانه از گوشتهاي بريان و نانهاي گرد و صاف تغذيه مي کردند؛ نوعي رژيم غذايي که در تهيه آنها به کاسههاي سفالي نيازي نبود.
ب/109
انتهای پیام/