معاون امور دريايي سازمان بنادر و دريانوردي با بيان اينکه شناورهاي تجسس و نجات و بالگردهاي مخصوص تجسس و نجات در بنادر فعال هستند، افزود: در حال حاضر ۷ فروند بالگرد در استانهاي ساحلي کشور مستقر هستند که با دريافت گزارش براي شناسايي وارد عمل شده و سپس مرحله نجات آغاز مي شوند.
وي با بيان اينکه همچنين شناورهاي تندرو تجسس و نجات در بنادر اصلي و نقاط حساس فعال هستند، اضافه کرد: اين شناورها در مواردي که از نظر شرايط جغرافيايي احتمال وقوع حادثه بيشتر است مستقر هستند و با دريافت پيام از سيستمهاي مخابراتي بينالمللي، مرکز هماهنگي عمليات تجسس و نجات با صدور دستور لازم را به شناورها و بالگردها و به محل اعزام ميشوند و به نجات افراد حادثه ديده در دريا و شناورها اقدام ميکنند.
استيري تأکيد کرد: با توجه به اهميت سفرهاي دريايي بخصوص در ايام پيک سفر نظير نوروز، سعي بر اين است که خدمات مناسبي به مسافران ارائه شود.
معاون امور دريايي سازمان بنادر و دريانوردي تأکيد کرد: برخي شناورهاي تجسس و نجات به صورت شبانهروزي در مراکز هماهنگي آبراههاي جنوبي در مسيرهاي پرتردد از جمله کيش - لنگه، بندرعباس - قشم، گناوه - خارک، بندرعباس - جزيره هرمز و قشم - کيش - لافت به ارائه خدمات ميپردازند.
معاون امور دريايي سازمان بنادر و دريانوردي يادآور شد: مراکز تجسس و نجات ثابت در مناطقي از جمله بندر انزلي، هرمزگان، خرمشهر، بندر امام خميني (ره)، چابهار و بوشهر فعاليت ميکنند.
معاون امور دريايي سازمان بنادر و دريانوردي اظهار داشت: اين مراکز با بکارگيري امکانات مخابراتي - الکترونيکي مدرن با سيستمهاي VTS (سيستم کنترل ترافيک دريايي به صورت راداري) و سيستم AIS (نظارت ماهوارهاي و راداري در عمليات دريايي) نظارت راهبري بر تمامي شناورها در تمام مبادي دريايي از جمله مسافري را انجام ميدهند که مجموع اين مسائل، ارتقاي ايمني سفرهاي دريايي را به دنبال خواهد داشت.
استيري خاطرنشان کرد: در سال جاري برنامهريزي کرديم که خدمات تجسس و نجات را به بنادر به نحو احسن ارائه دهيم، ضمن آنکه برنامهريزي براي مسائل ايمني دريانوردي و مسافري براي نوروز سال ۹۲ از هماکنون آغاز شده است.
/۱۰۸
انتهای پیام/