وي تصريح کرد: سهم صنايع دستي از تسهيلات اين صندوق 2 دهم درصد بود که با دستور ويژه رئيسجمهور به 20 درصد رسيد که با رشد صد درصدي همراه بود.
صالحيمرام در ادامه و در پاسخ به پرسشي در خصوص اعطاي نشان درجه يک هنر به هنرمندان صنايع دستي افزود: در حال حاضر بيش از هزار هنرمند صنايع دستي براي دريافت نشانهاي مختلف هنري مورد ارزيابي و ارزشيابي قرار گرفتهاند.
صالحيمرام با اشاره به موفقيتهاي روز افزون در حوزه توليد و صادرات صنايع دستي خاطر نشان کرد: خوشبختانه امروزه توليد و صادرات محصولاتي مانند جاجيم، قالي، سفال، نقرهکاري و صنايع چوبي از رشد مناسبي برخوردار هستند.
وي با اشاره به حمايت دولت و شخص رئيسجمهور از صنايع دستي ايران خاطر نشان کرد: اين حمايت بزرگترين سرمايه صنايع دستي کشور است که بايد به نحو مطلوب از آن استفاده کرد.
معاون صنايع دستي کشور در پاسخ به پرسش ديگري در ارتباط با بيمه هنرمندان صنايع دستي يادآور شد: اين موضوع نيز به صورت جدي در دستور کار معاونت صنايع دستي قرار دارد و رئيسجمهور نيز بر اين موضوع تاکيد کرده است.
صالحيمرام با اشاره به اين که توجه به توليد و صادرات صنايع دستي نقش مهمي در درآمدزايي و کاهش معضل بيکاري در کشور دارد خاطر نشان کرد: معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در کارگروه ملي صادرات متعهد به افزايش 300 درصدي صادرات صنايع دستي شده است که تحقق اين مهم ميتواند مشکل بيکاري در کشور را تا حد زيادي کاهش دهد.
صالحيمرام همچنين با اشاره به جايگاه استان البرز در توليد صنايع دستي خاطر نشان کرد: اين استان از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به عنوان استان پايلوت توليد صنايع دستي معرفي شده است.
به گزارش ميراث آريا، دومين جشنواره سراسري بستهبندي محصولات صنايع دستي امروز در تالار اجتماعات دانشکده کشاورزي و منابع طبيعي کرج برگزار شد.
/108
انتهای پیام/