مراسم «دوشاب‌پزان» تابستان آذربايجان شرقي را شيرين مي کند

به گزارش ميراث آريا(chtn)، به نقل از روابط عمومي ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي، «تراب محمدي» افزود: مراسم دوشاب‌پزان اسکو يکي از رسوم قديمي اين شهرستان است که در طول ساليان دراز از نسلي به نسل ديگر منتقل شده و هر سال شاهد برگزاري سنتي اين مراسم در اکثر شهرستان هاي استان و به‌خصوص اسکو هستيم.

وي گفت: در گذشته هر باغدار قبل از چيدن انگور، اقوام و نزديکان خود را خبر مي‌کرد و در روز چيدن انگور همه با لباس هاي سفيد و تميز در باغ حاضر مي شدند و چيدن انگور با شادي و سرور و همراه با خواندن نغمه هاي محلي توسط افراد خوش صدا انجام مي شد.

محمدي اظهار داشت: پس از اتمام چيدن انگور، نوبت آماده سازي شيره انگور و سپس پخت دوشاب است که هر کشاورز پس از آماده شدن دوشاب، مقداري از آن را به عنوان تبرک بين همسايگان و آشنايان پخش مي کند.
ب/122

انتهای پیام/

کد خبر 1391042617