استفاده از ظرفيت‌هاي تمامي دستگاه‌هاي عضو ستاد براي توسعه گردشگري

به گزارش ميراث آريا(chtn)، اين نشست صبح امروز با حضور «سيد حسن موسوي» معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در سازمان هواشناسي کشور و همزمان با دومين نشست مديران ستادي و استاني اين سازمان با هدف هماهنگي برنامه‌هاي طرح تابستانه برگزار شد.

در ابتداي اين نشست «بهرام صناعي» رئيس سازمان هواشناسي کشور که به عنوان عضو جديد ستاد مرکزي سفرهاي کشور در اين نشست حضور يافته بود با اشاره به ضرورت توسعه گردشگري در کشور گفت:‌ در اين خصوص ضرورت و لزوم همدلي و همکاري ميان تمامي مسوولان کشور بيش از پيش احساس مي‌شود.

وي گفت: نشست مديران ستادي و استاني سازمان هواشناسي بر اساس يک جدول زمانبندي برگزار مي‌شود که در هر جلسه مهمان ويژه‌اي خواهيم داشت که خوشبختانه اين جلسه با نشست معاونين و اعضاي ستاد مرکزي تسهيلات سفرهاي کشور همزمان شد و سيد حسن موسوي به عنوان مهمان ويژه اين نشست حضور دارد.

وي در ادامه با اشاره به سابقه و شرح وظايف سازمان هواشناسي کشور توضيحاتي را درباره فعاليت‌هاي اين سازمان در حوزه‌هاي مختلف از جمله کشاورزي، حمل و نقل جاده‌اي، حمل و نقل دريايي، فرودگاه‌ها و ... ارائه داد.

وي خاطر نشان کرد: ارائه اطلاعات مربوط به جو و آب و هوا ارتباط مستقيمي با سفر و گردشگري دارد.

صناعي خاطر نشان کرد: به عنوان مثال با توجه به اين که يکي از مهمترين مسيرهاي مسافران جاده‌هاي کشور هستند 56 گردنه مخاطره‌آميز در جاده‌هاي کشور شناسايي و در 50 گردنه ايستگاه هواشناسي احداث شده است.

وي يادآور شد: همچنين در تمامي فرودگاه‌هاي کشور ايستگاه هواشناسي احداث شده ضمن اين که در بسياري از بنادر کشور نيز ايستگاه هواشناسي داريم.

رئيس‌ سازمان هواشناسي کشور ادامه داد: در حال حاضر بيش از 5 هزار ايستگاه هواشناسي در نقاط مختلف کشور داريم و خوشبختانه سازمان هواشناسي کشور هفتمين مرکز جهاني به حساب مي‌‌آيد که مي‌تواند به توسعه سفر و گردشگري در کشور کمک کند.

در ادامه صحبت‌هاي وي، رئيس پژوهشکده اقليم‌شناسي کشور نيز در سخناني مهمترين راهکارهاي تقويت همکاري بين سازمان هواشناسي و سازمان ميراث ‌فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري را تبيين کرد.

وي با بيان اين که اطلاع‌رساني در خصوص وضعيت جوي کشور نقش مهمي در نحوه تعيين مسير و مقصد سفر گردشگران دارد خاطر نشان کرد:‌ ارائه اطلاعات صحيح هواشناسي مي‌تواند باعث افزايش امنيت در سفر و کاهش تلفات و سوانح شود.

وي با بيان اين که در روزهاي برفي شاهد افزايش 250 درصدي تصادفات در کشور هستيم، خاطر نشان کرد:‌ اطلاع‌رساني در خصوص شرايط جوي مي‌تواند به کاهش اين سوانح کمک کند.

وي در ادامه با اشاره به نقش هواشناسي در ارتباط با پيش‌بيني بلاياي جوي در کانون‌هاي گردشگري خاطر نشان کرد: براي ارائه خدمات مناسب به گردشگران مي‌توان از ظرفيت‌هاي سازمان هواشناسي کشور استفاده کرد.

به گزارش ميراث آريا، در ادامه اين نشست تعدادي از معاونين و اعضاي ستاد مرکزي تسهيلات سفرهاي کشور به ارائه ديدگاه‌ها، نقطه‌نظرات و گزارش عملکرد پرداختند.
/108

انتهای پیام/

کد خبر 1391042662