وي همچنين بر برگزاري سه نشست در راستاي ارتقاي همکاريهاي دو کشور اشاره کرد و گفت: در سومين نشست مشترک دو کشور سند مشترکي براي همکاريهاي گردشگري بين دو کشور تنظيم شد و قرار بود اين سند به دو زبان فارسي و اندونزيايي ترجمه شده و اجرايي شود که اميدواريم در سال جاري اين مهم نيز تحقق يابد.
اين مقام مسوول ظرفيتهاي گردشگري دو کشور را بالا خواند و ادامه داد: با توجه به وجود ظرفيتهاي متنوع گردشگري در حوزههاي مختلف ايران و اندونزي ميتوانند از ظرفيتها و توانمنديهاي يکديگر در حوزههاي گردشگري سلامت، مذهبي، طبيعتگردي و ... استفاده کنند.
جهانيان برنامه و هدف امسال گردشگري جمهوري اسلامي ايران را جذب هفت و نيم ميليون گردشگر خارجي عنوان و بيان کرد: در همين رابطه اقدامات خوبي انجام شده است و با توجه به تعاملات همکاري دو کشور اميدواريم يکي از بازارهاي هدف در سال جاري براي گردشگر خارجي اندونزي بوده و سطح همکاريهاي دو کشور در اين رابطه افزايش قابل ملاحظهاي داشته باشند.
وي با اشاره به وجود جاذبههاي متنوع در ايران ادامه داد: همانطور که جناب سفير از جاذبههاي تاريخي، فرهنگي، تمدني و طبيعي ايران تاکنون بازديد داشتهاند ميدانند که ايران داراي يکي از بهترين و بزرگترين ظرفيتهاي گردشگري دنيا است همچنين امنيت ايران به خصوص براي گردشگران در سطح بالايي قرار دارد.
اين مقام مسوول برگزاري تور آشناسازي ظرفيتهاي گردشگري ايران را براي اصحاب رسانه و دانشگاهيان اندونزي بسيار موفق خواند و گفت: ماه گذشته يک تور آشناسازي براي اصحاب رسانه و دانشگاهيان اندونزي در ايران برگزار شد که اين گروه از ظرفيتهاي گردشگري اصفهان، فارس، تهران و مشهد بازديد کردند و بازتاب بسيار خوبي در رسانههاي اندونزي از خود به جا گذاشتند.
معاون گردشگري کشور اطلاعرساني را براي توسعه همکاريهاي گردشگري و تعاملات فرهنگي دو کشور بسيار مهم خواند و افزود: با توجه به لزوم توسعه همکاريهاي دو کشور ما اميدواريم اينگونه نشستهاي مشترک تداوم داشته و همکاريهايي در رابطه با برگزاري هفتههاي فرهنگي مشترک براي معرفي ظرفيتهاي گردشگري، ميراث فرهنگي و صنايع دستي دو کشور داشته باشيم.
وي تصريح کرد: برگزاري همايشهاي مشترک براي توسعه تعاملات گردشگري و برگزاري تورهاي آشناسازي براي فرهيختگان دو کشور از جمله اساتيد دانشگاه،اصحاب رسانه و تورگردانان نيز بسيار اهميت دارد.
اين مقام مسوول با اشاره به وجود همکاريهاي مناسب و تنگاتنگ سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با وزارت امور خارجه ايران اظهار داشت: وزارت امور خارجه ايران با سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تعامل و همکاري بسيار خوبي دارد و ما در صدد هستيم براي سهولت تردد اتباع برخي از کشورها نيز صدور ويزا را لغو کنيم.
وي بر وجود اماکن مقدس و بقاع متبرکه در ايران تاکيد کرد و گفت: با توجه به اين که 84 درصد مردم اندونزي مسلمان هستند به نظر ميرسد برگزاري تورهاي گردشگري مذهبي و بازديد آنها از اماکن مقدس و بارگاه ائمه معصومين ميتواند جاذبه قابل توجه براي گردشگران اندونزي باشد.
جهانيان همچنين از آمادگي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري براي برگزاري هفتههاي فرهنگي در مجموعههاي تاريخي ايران خبر داد و گفت: ما اميدواريم بتوانيم بزودي ميزبان وزير فرهنگ و گردشگري کشور اندونزي نيز باشيم و در رابطه با تحقق اهداف گردشگري دو کشور از ديدگاههاي ايشان نيز مطلع شويم.
معاون گردشگري خاطر نشان کرد: همچنين اميدواريم تفاهمنامه همکاري مشترک دو کشور در حوزه گردشگري که تا پايان آذر ماه سال جاري اعتبار دارد تمديد شده و اين همکاريها تداوم يابد.
/120
انتهای پیام/