ايشان مضمون آفريني و در پي آن، جوششهاي ذوقي را در اين زمينه ضروري دانستند و تصريح کردند: شعر مي تواند به \"معرفت ديني و اخلاق مردم\" و \"حرکت انقلابي ملت\" خدمت کند و اين کار حتي با يک يا دو بيت شعر انقلابي،اخلاقي و معرفتي در يک غزل محقق مي شود و تأثير مي گذارد.
حضرت آيت الله خامنه اي با اشاره به اهميت سه رکن \"لفظ مناسب\"، \"مضمون سازي و مضمون يابي\" و \"احساسات لطيف شاعرانه\" افزودند: قالب شعر نمي تواند نسبت به مسائل موجود کشور بي تفاوت باشد يا از آن صرف نظر کند.
رهبر انقلاب اسلامي ظلم بزرگ هسته اي در حق ايران و ترور دانشمندان را نمونه اي از واقعيات و مسائل موجود کشور برشمردند و تصريح کردند: جبهه استکبار با همه قدرتِ تبليغاتي و تشکيلاتِ سياسي خود و با خباثت تمام در مقابل ملت ايران ايستاده است و ملت ما هم مقاومت مي کند و اين حادثه ملي نبايد از نظر شاعر متعهد دور بماند، چرا که در مصاف حق و باطل نمي شود بدون موضع باقي ماند.
رهبر انقلاب اسلامي با يادآوري بي تفاوتي برخي مدعيان ميهن دوستي نسبت به مسائل جنگ تحميلي و اشغالگري دشمن خاطرنشان کردند: همين افراد، پوچ گرايي، اهمال گرايي و بي تعهدي به دين، اخلاق و مسائل اساسي کشور و انقلاب را تبليغ مي کنند در حالي که هيچ واکنشي درباره تعهد به بيگانه و دشمن از خود نشان نمي دهند.
حضرت آيت الله خامنه اي در پايان توصيه کردند: کسانيکه در جبهه حق و معنويت، سرمايه هنري خود را خرج مي کنند، دائم مراقب خود باشند و در مسير حق استقامت به خرج دهند.
در ابتداي اين ديدار تعدادي از شاعران، سروده هاي خود را با مضامين ديني، انقلابي، اجتماعي آييني و بيداري اسلامي قرائت کردند.
انتهای پیام/