لزوم ايجاد جاذبه‌هاي جديد گردشگري در روستاي امامزاده داوود

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «محمد حسين فراهاني»، در بازديدي که به همراه خبرنگاران از امامزاده داوود(ع) داشت با بيان اين مطلب گفت: يکي از سياست‌هاي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تهران توسعه و رشد گردشگري مذهبي بوده که خوشبختانه در اين حوزه با رشد روبرو بوديم اما کافي نيست و بافت قديمي امامزاده داوود بايد احياء شود تا بتوانيم آئين‌ها و سنت‌هاي گذشته در اين منطقه را زنده کنيم.

وي امامزاده داوود(ع) را يکي از مکان‌هاي گردش‏پذير ويژه در استان تهران خواند و بيان کرد: روزانه حداقل پنج هزار و حداکثر تا 70 هزار نفر گردشگر دارد و اميدواريم با کمک ساير نهادها بتوانيم بافت امامزاده داوود(ع) را ساماندهي و به عنوان منطقه نمونه گردشگري معرفي کنيم تا رشد سرمايه‌گذاري رادر اين منطقه بالا ببريم.

«فراهاني» امامزاده داوود را منطقه‌اي خواند که بيشتر مردم تهران از دوران کودکي خود از آن خاطراتي دارند و بيان کرد: گذشته اين منطقه‌ را بايد با استفاده از امکانات جديد دوباره براي مردم زنده کنيم.

او راه‌اندازي بحث گردشگري مذهبي در روستاي امامزاده داوود را بسيار مهم دانست و با تأکيد بر لزوم سامان‌دهي مهمان‌پذيرها، سفره‌خانه‌ها و رستوران‌هاي اين منطقه، گفت: بايد با کمک ديگر دستگاه‌هاي متولي، وضعيت در اين روستا را سامان داد و فضا را براي حضور گردشگران مذهبي آماده کرد.

وي با تأکيد بر لزوم همکاري شهرداري و اداره‌ اوقاف منطقه در سامان‌دهي روستاي امامزاده داوود، اظهار کرد: با توجه به نزديکي اين روستا به تهران، به ‌راحتي سرمايه‌گذاران مي‌توانند جذب اين منطقه شوند و اين روستا نيز به‌عنوان منطقه نمونه‌ گردشگري معرفي و از پتانسل‌هاي آن استفاده شود.

او با تاکيد بر ايجاد جاذبه‌هاي جديد گردشگري در روستاي امامزاده داوود، گفت:‌ هرچند اکنون ديگر از چهارپا براي رفت‌وآمد مردم استفاده نمي‌شود، ولي برگرداندن برخي سنت‌هاي قديمي اين روستا به حالت گذشته، در جذب گردشگر مي‌تواند بسيار مؤثر باشد.
/120

انتهای پیام/

کد خبر 1391052128