وي افزود: بر اساس بررسيهاي انجام شده حدود 60 درصد گردشگران با هدف استفاده از دريا و جنگل و 40 درصد نيز به منظور بازديد از اماکن ديني و مذهبي از جمله بقاع متبرکه و امامزادگان به مازندران سفر ميکنند.
اين مقام مسوول با بيان اينکه توسعه صنعت گردشگري در حال حاضر ميتواند اقتصاد مقاومتي استان را تقويت کند، ادامه داد: در صنعت گردشگري مازندران انتقال ارزشهاي ديني و فرهنگي و معرفي آداب و رسوم بومي و محلي بسيار مهم است.
ابراهيمي به مصوبه آزاد سازي حريم 60 متري دريا اشاره کرد و گفت: با همکاري فرماندران ساحلي تا کنون 48 درصد سواحل استان آزاد سازي شده است و براي آزادسازي مابقي سواحل نياز به اعتبار کلان است.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به برگزاري اجلاس غيرمتعهدها در تهران در شهريورماه، تصريح کرد: با توجه به تعطيلي 5 روزه تهران در ايام برگزاري اجلاس، ورود ميليوني مسافر و گردشگر به استان قابل پيشبيني است.
وي گفت: با توجه به اين که برخي از سران کشورها به استان مازندران سفر ميکنند، مديران کل دستگاههاي اجرايي و فرمانداران بايد در آمادهباش کامل باشند و همچنين به منظور ايجاد امنيت بيشتر در استان قرارگاه امنيتي و اطلاعاتي در استانداري شکل گرفته است.
/117
انتهای پیام/