وي با اشاره به ديدار «سيد حسن موسوي» معاون رئيسجمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با «طالب ريفائي»، دبير کل سازمان جهاني جهانگردي در حاشيه اجلاس باکو تصريح کرد: در اين ديدار که رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري همراه با پيام رئيسجمهور به آذربايجان سفر داشتهاند، دبير کل سازمان جهاني جهانگردي از پيشنهادات مطرح شده ايشان استقبال و آنها را براي عرضه در عرصههاي گردشگري جهاني بسيار مهم خواند.
پروين ديگر ملاقات با طالب ريفائي را در حاشيه اجلاس اجرايي مادريد خواند و بيان کرد: برغم اين که دبير کل سازمان جهاني جهانگردي با هيچ يک از نمايندگان و مسوولان کشورهاي مختلف در اين اجلاس ديدار نداشتند با نمايندههاي ايران ملاقات کرده و در مدت بيش از يک ساعت ديدگاههاي آنها را در رابطه با توسعه گردشگري ايران جويا شده و بسيار جالب خواندند.
وي تصريح کرد: بر همين اساس دبير کل سازمان جهاني جهانگردي نيز از ايران خواستار شده که در راستاي اجراي اهداف و دستاوردهاي خود حضوري پررنگ و در سطح بالا در اجلاس شوراي جهاني جهانگردي داشته باشد.
خاطرنشان ميشود؛ «محمد پروين»، سرپرست دفتر امور بينالملل سازمان در ضمن اين سخنراني پيام دبير کل سازمان جهاني جهانگردي را نيز که به مناسبت روز جهاني جهانگردي در سال 2012 منتشر شده است را قرائت کرد.
در بخشي از اين پيام آمده است، سازمان جهاني جهانگردي به عنوان بخشي از فعاليتهاي جاري خود در جهت تثبيت نقش گردشگري در توسعه پايدار، روز جهاني جهانگردي سال 2012 را با شعار گردشگري و انرژي پايدار، تقويت توسعه پايدار به جشن مينشيند.
صنعت گردشگري از حيث انجام برخي از اقدامات ابتکاري و خلاقانه در زمينه انرژي پايدار گوي سبقت را از سايرين ربوده است.
اين اقدامات ابتکاري نه تنها در حفظ محيط زيست کمک ميکنند بلکه نقش بسزايي را در پايان بخشيدن به فقر انرژي که همواره يکي از دغدغههاي اصلي سازمان ملل به شمار رفته ايفا مينمايند.
اهميت اين امر تا آن حد است که سازمان ملل به منظور تضمين دسترسي برابر آحاد مردم دنيا از منابع انرژي، ارتقاي چشمگير ميزان بازده انرژي و افزايش سهم انرژيهاي تجديدپذير در سبد انرژي جهاني تا سال 2030، سال 2012 را به عنوان سال جهاني «انرژي پايدار براي همگان» نامگذاري کرده است.
/120
انتهای پیام/