اختصاص اعتبار 6 ميليارد ريالي به آموزش رايگان صنايع دستي

به گزارش ميراث آريا (chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره کل ميراث فرهنگي آذربايجان شرقي «تراب محمدي» در آيين تجليل از هنرمندان صنايع دستي استان افزود: آموزشگاه‌هاي منتخب استان، در 35 رشته صنايع دستي علاقه‌مندان را به صورت رايگان آموزش خواهند داد.

وي با اشاره به ارزيابي رشته‌هاي پرطرفدار صنايع دستي در شهرستان‌هاي مختلف، تشريح کرد: امسال براي آموزش صنايع دستي به 5 هزار علاقه‌مند در استان پيش‌بيني‌هاي لازم صورت گرفته است.

محمدي همچنين از پي‌گيري راه‌اندازي بازارچه‌هاي دائمي صنايع دستي خبر داد و گفت: با پشتيباني معاونت صنايع دستي کشور، به‌زودي شهرک و نمايشگاه دائمي صنايع دستي در برخي از شهرستان‌هاي استان نظير تبريز، اسکو، مراغه و جلفا راه‌اندازي خواهد شد.

رئيس شوراي فني صنايع دستي استان توسعه صنايع دستي و آموزش رشته‌هاي متنوع آن را يکي از اصلي‌ترين برنامه‌هاي اين سازمان عنوان کرد و گفت: علاوه بر رشته‌هاي بومي، زمينه آموزش و اشتغال در رشته‌هاي غير بومي پرطرفدار از ساير استان‌ها را نيز در آذربايجان شرقي فراهم آورده‌ايم.

محمدي با اشاره به اثرگذاري وام‌ها و تسهيلات بانکي مشاغل خانگي در رونق رشته‌هاي مختلف صنايع دستي يادآور شد: سال گذشته بيش از 120 ميليارد ريال تسهيلات از محل مشاغل خانگي در استان اعطا شد که تاثير آن را مي‌توان در اشتغال‌زايي 2هزار نفري مرتبط با صنايع دستي از مجموع 2هزار و 700 شغل ايجاد شده در استان در سال گذشته مشاهده کرد.

وي نقش صنايع دستي را در ايجاد اشتغال پايدار در استان بسيار موثر دانست و گفت: نقره‌کاري يکي از رشته‌هاي موفق صنايع دستي در آذربايجان شرقي است که آموزش آن طي چند سال اخير با اقبال عمومي روبه‌رو شده و توانسته است 6 هزار نفر را شاغل کند.

اين مقام مسوول گفت: حکاکي روي نقره، قلم‌زني، جواهرآلات سنتي و ديگر رشته‌هاي مرتبط با نقره‌کاري در استان طي چند سال اخير به‌خوبي توانسته‌اند جايگاه خود را در توليدات و فروش داخلي و صادرات عمده بيابند، به طوري که اکنون فروشگاه‌هاي بسياري در تبريز و شهرستان‌ها به عرضه محصولات هنري نقره مي‌پردازند.
ب/112

انتهای پیام/

کد خبر 1391071825