همچنين 13 نوع از غذاهاي سنتي کرهاي شامل بي بيم باب(برنج مخلوط شده با سبزيجات و گوشت گوساله) و جابچه (غذايي از سبزيجات و نودِل تهيه شده از نشاسته) به حضار معرفي شد.
با توجه به اين که غذاي کرهاي يکي از ظرفيتهاي فرهنگي ـ گردشگري اين کشور است، نمايش ماکت 9 غذاي سنتي کرهاي در اين جشنواره از جمله «بوسام کيمچي»(يک نوع از انواع کيمچي که مواد اصلي آن در برگ کاهو پيچانده ميشود)، «هه مول پاجان»(يک نوع کوکو که از مواد دريايي تهيه ميشود) و «شين ساللو»(غذاي سنتي تهيه شده از گوشت، ماهي و سبزيجات در ظرف خاص) فرصتي را فراهم کرد تا مهمانان با چهره واقعي غذاهاي سنتي کرهاي آشنا شوند.
نحوه تهيه بولگوگي(نوعي کباب کرهاي) و «کيمچي» نيز به صورت زنده به حضار آموزش داده شد.
در اين جشنواره کيک پنجاهمين سالگرد برقراري روابط ديپلماتيک ايران و کره جنوبي از سوي سفير اين کشور و معاون آسيا و اقيانوسيه وزير امور خارجه کشورمان بريده شد.
ب/120
انتهای پیام/