ترغيب بخش خصوصي براي سرمايه‌گذاري در فضاهاي تاريخي کرمان

به گزارش ميراث‌آريا(chtn)، «محمدحسين تجلي» روند حضور گردشگران در استان کرمان را مطلوب ارزيابي کرد و با تاکيد بر راه‌اندازي تورهاي گردشگري گفت: بيشترين سود حضور مسافران زماني حاصل مي‌شود که از طريق تور و به صورت برنامه‌ريزي شده در يک منطقه حضور يابند.

وي افزود: با افزايش حضور تورهاي گردشگري سازمان‌يافته در استان کرمان صنعت گردشگري در اين خطه متحول و درآمد مناسبي نصيب فعالان و سرمايه‌گذاران در اين بخش مي‌شود.

تجلي از انجام تبليغات و بازاريابي در بازارهاي هدف گردشگري توسط اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کرمان خبر داد و اظهار داشت: ميل به سفر در سبد خانوار مردم شهرهاي بزرگ مانند تهران، تبريز، مشهد و اصفهان وجود دارد.

وي با بيان اين‌که تورهاي گردشگري استان کرمان در نيمه دوم سال رونق بيشتري مي‌يابد، تصريح کرد: آب و هواي مطلوبي در مناطق بياباني کرمان در پاييز و زمستان حکمفرما است.

قائم‌مقام اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري کرمان افزود: براي درآمدزايي شهرستان‌هاي بزرگ استان کرمان و معرفي بهتر و بيشتر جاذبه‌هاي گردشگري اين شهرستان‌ها، تورهاي ويژه‌اي را با مرکزيت شهرستان‌هاي رفسنجان، جيرفت، بم و سيرجان در نظر گرفته‌ايم.

وي با اعلام اين که ستاد تسهيلات سفر و ستاد جذب گردشگران خارجي در استان کرمان به رياست استاندار کرمان فعاليت مي‌کند، اظهار داشت: سازمان‌هاي زيرمجموعه بايد تسهيلات لازم را براي معرفي جاذبه‌هاي گردشگري و جذب گردشگر به استان ارائه دهند.

معاون گردشگري اداره‌کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان کرمان بيان داشت: تورهاي گردشگري توسط آژانس‌هاي مسافرتي در کوير لوت و مناطق بياباني کرمان به صورت منظم برگزار مي‌شود.

تجلي گفت: رايزني با آژانس‌داران بزرگ ايران و معاونت ميراث‌فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري براي ورود بيشتر مسافران داخلي و خارجي به استان کرمان صورت مي‌گيرد و همچنين نشست‌هايي با انجمن دفاتر خدمات مسافرتي، هتلداران، واحدهاي پذيرايي بين‌راهي و راهنمايان گردشگران برگزار مي‌شود.

وي با بيان اين‌که محدوديت در اعتبارات دولتي سبب توقف کار نمي‌شود، خاطرنشان کرد: اين محدوديت موجب افزايش تعامل با بخش خصوصي مي‌شود.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1391080614