وي افزود: ترافيک سنگين ايام تعطيل، استقرار محور در منطقه حفاظتشده زيستمحيطي، تعدد استقرار فعاليتهاي مجوزدار و بدون مجوز، وقوع مخاطرات طبيعي و غير طبيعي، مديريت مواد زائد جامد و پسماندها بهويژه در حريم رودخانه و سد اميرکبير و مشکلات بين بخشي براي پاسخگويي به تقاضاي سرمايهگذاري در زمينه خدمات پشتيبان گردشگري از مهمترين چالشهاي توسعه گردشگري در اين محور به شمار ميآيند.
اين مقام مسوول تصريح کرد: از اينرو اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان البرز بر حسب رسالت و وظيفه سازماني خود، تهيه طرح جامع توسعه گردشگري محور کرج ـ کندوان را در دستور کار قرار داده است.
وي درباره هدف اين طرح اظهار داشت: هدف بنيادي اين طرح، تهيه سند راهبردي و اجرايي براي زونبندي الگوي توسعه گردشگري و جانمايي تاسيسات و موسسات گردشگري مورد نياز در طول محور همسو با ضوابط دستگاههاي اجرايي و ظرفيت تحمل محيط جغرافيايي است.
جاده چالوس يکي از مهمترين و زيباترين محورهاي تردد کشور به شمار ميآيد و در ميان استانهاي تهران، البرز و مازندران واقع شده است.
بخش مهمي از اين محور در حد فاصل شهر کرج و تونل کندوان در محدوده استان البرز قرار دارد که از ظرفيتهاي ارزشمندي براي استفاده گردشگران برخوردار است.
فضاي کوهستاني با گونههاي گياهي متعدد، گذرگاههاي طبيعي و جذاب درون کوهستان، وجود رودخانه (بهويژه رودخانه کرج که در امتداد جاده جريان دارد)، چشمهسارهاي جاري، پهنه آبي سد اميرکبير و آثار تاريخي و فرهنگي متعلق به دورانهاي مختلف تاريخي از جمله ظرفيتهاي متنوع گردشگري در اين محور به شمار ميآيند.
ب/120
انتهای پیام/