وي با اشاره به اينکه همايش يکروزه ملي- پژوهشي کاخ گلستان، 22 آبان ماه امسال برگزار ميشود، افزود: اين همايش با هدف ايجاد زمينه براي معرفي و شناخت بيشتر مجموعه تاريخي- فرهنگي کاخ گلستان، ايجاد امکان بحث و تبادل نظر بين جامعه علمي و مسوولان اجرايي و همچنين کمک بيشتر به شناخت هنر و معماري دوره قاجار در کاخ گلستان برگزار ميشود.
اين مقام مسوول با بيان اينکه از ارديبهشت امسال فراخوان همايش به مراکز مرتبط و دانشگاهها ارسال شد، اظهار داشت: 138 مقاله در اين مدت به دبيرخانه همايش ارسال شده است که 25 تا 30 مقاله از اين تعداد در روز همايش ارائه خواهد شد و نتيجه قطعي انتخاب مقالهها، فردا، 15 آبانماه از طريق اين دبيرخانه اعلام ميشود.
مير عزيزي با اشاره اينکه جنبه علمي همايش به دانشگاه تهران و پژوهشگاه ميراث فرهنگي محول شده که با حضور اساتيد و کارشناسان خبره به بررسي مقالات ارائه شده پرداختند، گفت: اهميت و جايگاه کاخ گلستان در هنر ايران، معماري شامل تزئينات وابسته، حفاظت و مرمت، موزهها که شامل معرفي و بررسي اشياي موزهاي، حفاظت و مرمت، تاريخچه موزهها، موزهها و مخاطب است، باغ گلستان و رويدادهاي اجتماعي، فرهنگي و هنري در اين مجموعه تاريخي- فرهنگي محورهاي همايش ملي- پژوهشي کاخ گلستان را تشکيل ميدهند.
وي با بيان اينکه چکيده مقالات به صورت کتاب تدوين شده که در دست چاپ است، خاطرنشان کرد: از تعداد 138 مقاله ارسال شده، 90 مقاله قابليت چاپ دارد که اميدواريم در مجموعهاي 4 نسخهاي در آيندهاي نزديک چاپ و منتشر شود که با اين اقدام دومين مرجع مهم درباره کاخ گلستان به بازار خواهد آمد.
اين مقام مسوول با اشاره به بخش جنبي همايش نيز گفت: 21 پاياننامه، 13 کتاب و 8 مقاله که در سالهاي اخير در سطح استان تهران درباره کاخ گلستان نوشته شدهاند نيز گردآوري شده که در کنار همايش مذکور به نمايش گذاشته ميشود.
122/
انتهای پیام/