«داتوک سري ين ين» افزود: هدف ما معرفي مالزي به عنوان بهشت تنوع غذايي در جهان به واسطه ويژگيهايي است که اين کشور دارد.
وزير گردشگري مالزي که در چهارمين جشنواره ميراث غذاي آسهآن که در اين کشور برگزار شد حضور داشت، يادآور شد: هر سال 3 غذاي بومي اين کشور به منظور توسعه گردشگري غذا به گردشگران عرضه خواهد شد.
به گزارش ميراث آريا، اين جشنواره هر سال در مالزي برگزار ميشود و در آن سرآشپزهايي از اين کشور و ديگر کشورها به معرفي غذا و فرهنگ 10 کشور جنوب شرق آسيا ميپردازند.
اين جشنواره که در 10 مرکز فروشگاهي برپاست، از دهم نوامبر آغاز شد و تا بيست و دوم همين ماه ادامه خواهد داشت.
ب/الف/109
انتهای پیام/