راه‌اندازي اتحاديه تخصصي صادرکنندگان صنايع دستي در گيلان

به گزارش ميراث آريا (chtn)، در اين نشست که با هدف آشنايي صادرکنندگان با محصولات صنايع دستي و ويژگي‌هاي آن برگزار شد «اميد عزيزي»، مديرکل ميراث فرهنگي گيلان، گزارش مختصري درباره عملکرد حوزه معاونت صنايع دستي خصوصاً در زمينه شناسنامه‌دار کردن هنرمندان، استفاده از تمام امکانات موجود به منظور شناسايي هنرمندان استان، عرضه تسهيلات کم‌بهره و بيمه هنرمندان بيان کرد.

وي همچنين ورود کالاهاي ماشيني خارجي را مشکل و آفت بزرگي براي صنايع دستي کشور و استان دانست.

«هادي تيزهوش» رئيس اتاق بازرگاني گيلان به توانمندي‌هاي صادرکنندگان در زمينه‌هاي مختلف اشاره کرد و راه‌اندازي کارگروه‌ها و اتحاديه‌هاي تخصصي صادرکنندگان را ضروري خواند و يادآور شد: اتحاديه‌هاي تخصصي صادرکنندگان صنايع دستي مانند اتحاديه تخصصي چاي و چوب مي‌توانند در حل بسياري از مشکلات گيلان راه‌گشا باشند .

«نادر ذاکري» معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي گيلان نيز جايگاه اين استان را در توليدات صنايع دستي مانند رشتي‌دوزي، چادرشب‌بافي و لباس‌هاي محلي بسيار ارزشمند خواند و افزود: از 362 رشته صنايع دستي در کشور 90 رشته در اين استان فعال‌اند که با توجه به ظرافت، دقت و تنوع در نوع توليدات طرفداران خوبي در کشورهاي اروپايي، امريکايي و استراليا دارند .

ذاکري يادآور شد: بهترين و مرغوب‌ترين نوع جاجيم، حصير، نمد، مروار، بامبو و محصولات چوبي در گيلان توليد مي‌شود که در دنيا کم‌نظير است.

الف/ب/112

انتهای پیام/

کد خبر 139109065