وي اظهار داشت : اين بناي تاريخي در دهههاي گذشته توسط شوراي فني ميراث فرهنگي به سرپرستي مرحوم دکتر شيرازي با استفاده از تکنيک کلاف کشي آهني ، سازه چوبي آن تقويت شد.
وي خاطر نشان کرد: در سال 90 با اعتبار چهار صد ميليون ريال کار مرمت سبکسازي ساماندهي و ايزولاسيون پشت بام مسجد کاملا به نحو مطلوبي توسط ميراث فرهنگي استان انجام شده و همچنين نيمي از کف فرش چوبي شبستان نيز برچيده و زير سازي لازم انجام و کلافهاي چوبي و تختههاي فرش کف نيز آماده نصب است .
معاون ميراث فرهنگي استان اصفهان گفت: به پيشنهاد هيات امناء مسجد مذکور مبني بر همکاري در تقبل هزينههاي مرمت بخش باقيمانده شبستان ستوندار ياد شده ، قسمت باقيمانده کف شبستان نيز برچيده و خاکبرداري شد که در جريان خاکبرداري ، پايههاي ستونها مشاهده شد .
به گفته وي، بخش تحتاني ستونهاي چوبي که در خاک قرار گرفته بود دربخشهايي دچار پوسيدگي شده که لازم است بر اساس نظر شواري فني با رعايت کامل اصول فني استحکام بخشي شود .
وي اظهار داشت: با توجه به اقدامات صورت گرفته فوق ،تامين اعتبار هزينههاي مرمت بخش باقيمانده در اعتبارات سال جاري پيشبيني شده که پس از تخصيص و ابلاغ اعتبار بخش مورد نظرمرمت و اقدام خواهد شد.
طاهري افزود: اين اداره کل آماده پذيرش هرگونه همکاري هياتهاي امناء مساجد با نظارت کارشناسان ميراث فرهنگي را دارد.
مسجد جامع ابيانه به شماره 14896 در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده است .
ص/124
انتهای پیام/