جهانيان گردشگري را يکي از صنايع پيشرو در جهان معرفي کرد و افزود: در سال 2011، بيش از 983 ميليون نفر از نقاط مختلف جهان بازديد کردند که بهدنبال آن هزار و 30 ميليارد دلار نصيب کشورهاي مختلف شده است.
وي خاطرنشان کرد: ترکيه در حوزه گردشگري بسيار پيشرو و اقدامات ارزشمند و ماندگاري در اين زمينه انجام داده که رتبه 7 رنکينگ سازمان جهاني جهانگردي مبين اين موضوع است.
معاون گردشگري کشور با بيان اين که برنامهريزي و هدفگذراي خوبي براي توسعه گردشگري و حضور گردشگران بينالمللي در ايران صورت گرفته است، اظهار داشت: جذب هفت و نيم ميليون گردشگر خارجي در سال جاري هدفگذاري شده که بيش از 68درصد اين مهم در نيمه نخست امسال محقق شده است.
جهانيان ادامه داد: در نيمه نخست امسال ميان دو کشور ايران و ترکيه تعاملات خوبي صورت گرفته و به يک توازن در بحث ورود گردشگر نيز رسيدهايم.
وي يادآور شد: ايران با برخورداري از ظرفيتها، توانمنديها و جاذبههاي گردشگري بينظير از مقاصد ارزان گردشگري دنيا محسوب ميشود و خوشبختانه استقبال بسياري از سوي علاقهمندان براي سفر به ايران صورت گرفته است.
معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي کشور گفت: طي سالهاي اخير اقدامات ارزشمندي براي ايجاد زيرساختهاي گردشگري، مجموعههاي اقامتي و پذيرايي صورت گرفته است.
جهانيان آموزش را از مولفههاي تاثيرگذار در توسعه صنعت گردشگري برشمرد و خاطرنشان کرد: استفاده از نيروي انساني ماهر و با تجربه که به صورت تخصصي آموزشهاي لازم را فرا گرفته باشند به توسعه صنعت گردشگري کمک ميکنند.
وي با اشاره به اين که دانشگاهها و مراکز آموزش عالي توجه خاصي به مقوله آموزش در صنعت گردشگري دارند، افزود: در اين مراکز نزديک به 20 هزار نفر در دورههاي کارشناسي و کارشناسي ارشد رشتههاي مرتبط با صنعت گردشگري مشغول به تحصيل و يا فارغالتحصيل هستند.
معاون گردشگري کشور ادامه داد: همچنين امسال در مقطع دکترا دانشجويان مديريت گردشگري تحصيل ميکنند و اين نشاندهنده رشد سريع و اقبال عمومي مسوولان، مردم و علاقهمندان به اين صنعت است.
جهانيان گفت: رشد و توسعه صنعت گردشگري به دوستي و صميميت ميان ملت و کشورهاي مختلف کمک ميکند و در نهايت منجر به صلح و امنيت جهاني ميشود.
وي با بيان اينکه اميدواريم برگزاري اين دورههاي آموزشي منجر به ارتقاي کمي و کيفي خدمترساني به گردشگران شود، اظهار داشت: دورههاي آموزشي هتلداري به تعاملات ميان بخش خصوصي دو کشور ايران و ترکيه براي کسب تجربه و خدماترساني بهتر به مسافران و گردشگران کمک ميکند.
معاون گردشگري کشور تصريح کرد: اين دورهها زمينهساز برگزاري دورههاي متناسب با نياز بخش خصوصي اعم از مديران،کارکنان و خدمه مراکز اقامتي و پذيرايي ميشود تا کارکنان هتلها بتوانند خودشان را به استانداردهاي روز دنيا براي پذيرايي از گردشگران نزديک کنند.
جهانيان ضمن قدرداني از وزارت گردشگري ترکيه به منظور فراهمآوردن زمينه حضور اساتيد در ايران، گفت: قطعا اين مهم ضمن کمک به رشد گردشگري ايران، روابط ميان دو کشور در زمينه توسعه اين صنعت را نزديکتر خواهد کرد.
معاون گردشگري سازمان ميراثفرهنگي کشور گفت: ايران در نمايشگاه گردشگري ترکيه حضوري پررنگ خواهد داشت.
در ادامه اين ديدار، «جزيم اوزدمير» مدرس وزارت فرهنگ و گردشگري ترکيه ضمن قدرداني از ميزباني گرم ايرانيان اظهار داشت: هدف اصلي ما ارتقاي روابط ميان دو کشور در زمينه گردشگري و انتقال تجربيات ترکيه در اين زمينه به ايران است.
وي افزود: اين دوره آموزشي بسيار پربار خواهد بود و اميدواريم بتوانيم دورههاي آموزشي بعدي را نيز به صورت مشترک برگزار کنيم.
در بخشي ديگر از اين ديدار، وابسته فرهنگي و گردشگري سفارت ترکيه نيز با اشاره به برخورداري ايران از ظرفيتهاي بسيار در حوزه گردشگري، گفت: معرفي اين پتانسيلها از اهميت ويژهاي برخوردار است.
وي ادامه داد: ارتباطات و همکاريهاي فرهنگي و گردشگري ميان دو کشور در آينده افزايش خواهد يافت.
الف/117
انتهای پیام/