ايجاد سرمايه‌گذاري‌هاي مشترک گردشگري ميان کشورهاي عضو سازمان همکاري‌ اسلامي

به گزارش ميراث‌آريا(chtn)، «محمد نهاونديان» با اشاره به استمرار و تداوم در برگزاري کنفرانس گردشگري سلامت کشورهاي اسلامي اظهار داشت: هر سال علاقمندان بيشتري براي حضور در اين همايش اعلام آمادگي مي‌کنند به طوري‌که امسال نمايندگان بيش از 20 کشور در اين همايش حضور مي‌يابند.

رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن ايران افزود: اميدواريم بتوانيم مباحثي که در دو سال گذشته در جريان اجلاس وزراي گردشگري و بهداشت کشورهاي اسلامي مورد تاکيد قرار گرفت را گامي جلوتر ببريم.

وي با بيان اين‌که گردشگري سلامت از نظر اقتصادي و اجتماعي بسيار حائز اهميت است، افزود: صنعت گردشگري در مجموع توليد جهاني 7 درصد مبادلات را تشکيل مي‌دهد به طوري که رقمي بيش از هزار و 30 ميليارد دلار مجموع درآمد صنعت گردشگري جهان است.

نهاونديان ادامه داد: با وجود اين‌که زمينه‌هاي بالقوه کسب درآمد کشورهاي اسلامي از صنعت گردشگري بسيار بالا است اما ميزان پولي که هزينه مي‌کنند بيشتر از ميزان پولي است که کسب مي‌کنند؛ البته برخي از کشورها همچون ترکيه و مالزي در اين رابطه با برنامه‌ريزي خوب و سرمايه‌گذاري گسترده سهم قابل توجهي را به خود اختصاص دادند.

رئيس اتاق بازرگاني تصريح کرد: گردشگري سلامت نقطه ارتباط ميان حوزه اقتصادي و اجتماعي است که مي‌تواند ضمن درآمدزايي، ايجاد اشتغال کند.

وي با بيان اين‌که خدمات سلامت و ارائه خدمات درماني در کشورهاي اسلامي در حد استاندارد بالا و مطلوب جهاني قابل دسترسي است، گفت: اين مهم مي‌تواند هزينه‌اي که گردشگران سلامت در ديگر کشورها مي‌کنند در داخل کشورهاي اسلامي صورت گيرد.

نهاونديان، اطلاع‌رساني ظرفيت‌ها و امکانات ايران و ديگر کشورهاي عضو سازمان کنفرانس اسلامي را وظيفه اين کنفرانس معرفي کرد و گفت: اطلاع‌رساني کافي نيست، برخي موافقت‌ها براي همکاري‌هاي بين کشورها لازم است که از جمله مي‌توان به گسترش بيمه درماني ميان کشورهاي اسلامي اشاره کرد.
الف/117

انتهای پیام/

کد خبر 1391092529