وي در اين پيام آورده است، دستاوردهاي اين کنفرانس و همچنين دستورالعملهاي آن سبب توسعه بهداشت و درمان و روابط کشورها در حوزه جغرافيايي کشورهاي عضو OIC خواهد شد.
احسان اوغلو در اين پيام آورده است: کشورهاي اسلامي از نظر بهداشت و درمان و سلامت در سطوح مختلفي قرار دارند و در برخي کشورها توسعه خدمات بهداشتي را شاهديم و در برخي ديگر بنا به دلايل محيطي و اقتصادي با رکود و ضعف آن مواجه هستيم.
در بخش ديگري از اين پيام عنوان شده است، در حوزه توسعه گردشگري و سلامت، کشورهاي عضو سازمان همکارهاي اسلامي بايد به ايجاد استانداردهاي مشترک بپردازند و من با توجه به موضوع کنفرانس، بهداشت را فراتر از درمان و بيمار را فراتر از آسايش ميدانم.
وي در ادامه پيام مذکور آورده است، رشد کشورهاي اسلامي در بخش تجارتي بهداشت و درمان از 14 درصد در سال 2004 به 18درصد در سال 2008 رسيده است که اين رقم با توجه به ظرفيت و قابليت هاي اين کشورها بايد رشد چشمگيري داشته باشد.
احسان اوغلو در ادامه پيام خود عنوان کرده است، نوع خدماتي که به گردشگر سلامت ارائه ميدهيم بايد قابل دسترس براي تمامي اقشار جامعه باشد و مهمتر از آن بايد توريسم سلامت از محورهاي اصلي دستور کار کشورهاي عضو OIC قرار گيرد.
الف/117
انتهای پیام/