«رضا فيضي» با بيان اينکه اين کارگاه آموزشي طي دو روز (28 و 29 آذرماه) برگزار و بازديد ميداني از عمارت ارباب هرمز را به همراه خواهد داشت، افزود: از جمله اهداف اين کارگاه آموزشي ميتوان به اطلاعرساني و آگاهسازي جامعه تخصصي از زمينههاي فرهنگي فعاليتهاي سازمان زيباسازي شهر تهران، ايجاد تعامل ميان بدنه کارشناسي سازمان زيباسازي و گروههاي درگير با موضوع ميراثفرهنگي، توليد اطلاعات و ديدگاههاي تازه و متفاوت در مورد اثر، تدوين چارچوب و مقررات حفاظتي متناسب با اثر را به عنوان نتايج علمي کارگاه اشاره کرد.
وي خاطرنشان کرد: اين کارگاه نمونهاي از گفتمان دو يا چند نهاد علمي و اجرايي کشور و همچنين متخصصان، دانشجويان و علاقهمندان خواهد بود که به منزله گامي موثر در ايجاد گفتمان در زمينه حفاظت از ميراثفرهنگي کشور محسوب ميشود.
دبير برگزاري کارگاه آموزشي و مسابقه طراحي باز زندهسازي عمارت ارباب هرمز تهران با بيان اينکه پس از تحويل آثار از سوي اعضاي ثبتنام شده، هيات داوران طرحهاي ارائه شده را مورد بررسي و ارزيابي قرار داده و گروههاي اول تا سوم را مشخص خواهند کرد، افزود: 15 ديماه نتايج کارگاه و مسابقه اعلام خواهد شد.
فيضي طراحي مرمت معماري، ساختمان و سازه، پلان راهبردي، طراحي داخلي، باغ و منظر طبيعي را از محورهاي اين کارگاه دو روزه برشمرد و تصريح کرد: نمايشگاهي از آثار تمامي شرکتکنندگان در محل برگزاري کارگاه ( مرکز آموزش عالي ميراثفرهنگي) برگزار شده است.
وي با اشاره به اينکه دکتر «الهام اندرودي»، مهندس «فرامرز پارسي»، مهندس «نوشاد رکني»، دکتر «رضا شکوري»، دکتر «پرستو عشرتي» و دکتر «فرهاد نظري» از جمله اساتيد اين کارگاه هستند، يادآور شد: به تمامي شرکتکنندگان در کارگاه بازآفريني معماري پس از تحويل آثار به دبيرخانه گواهينامه حضور در کارگاه ارائه خواهد شد.
الف/117
انتهای پیام/