وي تصريح کرد: به استناد آئيننامه نظارت بر دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري، کميسيون فني نظارت بر دفاتر ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اين استان با توجه به تخلفات صورت گرفته از سوي اين چهار دفتر، نسبت به ابطال پروانههاي بهرهبرداري آنها اقدام کرده است.
محمدي با اشاره به فعاليت 198 دفتر خدمات مسافرتي و گردشگري در آذربايجان شرقي تاکيد کرد: با توجه به اهميت موضوع گردشگري و برنامهريزيهاي صورت گرفته در سطح کشور براي تحقق تعهدات ورود گردشگر خارجي به کشور، تمامي اصناف و بخشهاي وابسته به اين صنعت از جمله دفاتر خدمات مسافرتي آذربايجان شرقي به عنوان يکي از اصليترين بازوهاي دولت مورد نظارت و بازرسيهاي دقيق و سختگيرانه قرار گرفتهاند.
عضو شوراي مشورتي گردشگري کشور با اشاره بر تدوام نظارتها در راستاي تشديد اقدامات نظارتي بر دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري استان به ويژه در آستانه سفرهاي نوروزي، بر لزوم توجه دفاتر بر کيفيت، سطح کارآيي و رعايت مقررات تاکيد کرد.
محمدي با اشاره به دفاتر خدمات مسافرتي و گردشگري لغو امتياز شده استان يادآور شد: پرنده گشت و شبديز سير، دو دفتر خدمات مسافرتي و گردشگري لغو مجوز شده تبريز را تشکيل ميدهند.
الف/124
انتهای پیام/