«مسعود علويان صدر»، با اشاره به برگزاري جشنواره موسيقي عشاير و اقوام ملي اظهار داشت: در طول برگزاري نخستين جشنواره ملي عشاير، 31 استان به رقابت با يکديگر ميپردازند.
وي افزود: بر همين اساس هر روز 5 استان ( هر استان يک ساعت) در سالن 2هزار نفري ميلاد نمايشگاه بينالمللي بهترين اثر هنري و موسيقي مقامي خودشان را به نمايش ميگذارند.
اين مقام مسوول اظهار داشت: علاوه بر اين هر روز در سالن روباز نمايشگاه بينالمللي نيز استانهاي خوزستان، گيلان، آذربايجان شرقي، چهارمحال و بختياري، گلستان و هرمزگان به اجراي برنامههاي هنري و آييني ميپردازند و فرداي آن نيز در سه نقطه شهر( تئاتر شهر، پارک لاله و پارک ملت) همان برنامهها را اجرا ميکنند.
وي همچنين از ثبت ملي مکان رخدادهاي انقلاب اسلامي خبر داد و اظهار داشت: 16 تا 18 بهمن ماه نيز همزمان با برگزاري هشتمين شوراي عالي ثبت، مکان - رخدادهاي انقلاب اسلامي ايران در استانهاي مختلف ثبت ميشوند.
وي با بيان اينکه تمامي استان ها پرونده هاي خود را براي بررسي به معاونت ميراث فرهنگي ارسال کرده اند، افزود: هر استان حداکثر پنج مکان - رخداد مرتبط با انقلاب اسلامي را به اين همايش ارسال کرده و تاکنون 60 پرونده به اين کميته ارسال شده است.
«علويان صدر» خاطر نشان کرد: پرونده هاي ارسالي بايد درباره مکان هايي باشند که در آن وقايع و رخدادهاي ويژهاي در مسير پيروزي انقلاب اسلامي بوقوع پيوسته و در خاطره جمعي مردم آن منطقه ثبت شده است.
معاون صنايع دستي کشور نيز در اين نشست گفت: با توجه به استفاده از مواد طبيعي و ناب، هنوز هنرها و صنايع دستي عشاير، نابترين توليدات صنايع دستي کشور هستند و جشنواره ملي عشاير فرصت بسيار خوبي براي معرفي اين توليدان است.
«يحيي رحمتي» با اشاره به حضور 600 هنرمند فعال افزود: تاکنون حضور 450 غرفه براي شرکت در اين نمايشگاه نهايي شده که 180 غرفه به معرفي توليدات زنده عشاير ميپردازند.
وي اظهار داشت: در طول برگزاري جشنواره ملي صداي عشاير، عشاير استانهاي مختلف به طور زنده در 18 چادر عشايري به جزء چادرهايي که به نمايش زندگي روزمره عشاير ميپردازند، صنايع دستي توليد ميکنند.
معاون صنايع دستي کشور تاکيد کرد: در مجموع 450 هنرمند در طول برگزاري اين جشنواره در سالن هاي ميلاد و خليج فارس حضور خواهند يافت.
/120
انتهای پیام/