وي افزود: همکاري بخش خصوصي و دولتي در حوزه حفاظت و مرمت مي تواند نتايج بسيار خوبي را به دنبال داشته باشد.
وي اظهار داشت: حفاظت و مرمت قبل از اينکه يک امر تکنيکي و فني باشد يک امر فلسفي و عقلي است که زمينه اصالت فرهنگي يک جامعه را به وجود مي آورد.
وي گفت: خودباوري و اعتقاد به فرهنگ اصيل در جامعه با توجه به حفاظت و مرمت از اشيا و آثار تاريخي و فرهنگي ترويج مي يابد .
علويان صدرگفت: حفاظت به اتکاي اصالت هاي فرهنگي به پويايي جامعه کمک مي کند و باعث بالندگي جامعه در حوزه ميراث فرهنگي مي شود.
معاون ميراث فرهنگي کشور با بيان اينکه ميراث فرهنگي يک بصيرت است خاطرنشان کرد: در کنار کار فرهنگي بايد کار مهندسي نيز جدي گرفته شود چراکه در مرمت اشيا و آثار تاريخي علاوه بر اهميت کار فني و مهندسي موضوع فرهنگي نيز اهميت بسياري دارد و با اعتقاد به کار فرهنگي مي توان کارها را به نحو بهتري پيش برد.
وي با تاکيد بر حفظ و حراست از فرهنگ اصيل ايراني- اسلامي يادآور شد: انتقال فرهنگ به نسل هاي آينده و حفظ آن اصلي ترين رسالتي است که در حوزه حفاظت و مرمت به دنبال آن هستيم .
وي همچنين با تاکيد بر افزايش همکاري ها در حوزه حفاظت از آثار و همچنين حفاظت از بناها و تزيينات وابسته به معماري افزود: بايد شکاف فاصله اي بين اين دو موضوع مهم برطرف شود.
علويان صدر اظهار داشت: ارتباط بين معماران و مرمت گران آثار تاريخي ميتواند در توسعه و پيشبرد اهداف تعريف شده در حوزه حفاظت و مرمت از اشياي تاريخي و فرهنگي و تزيينات وابسته به معماري نقش مهمي را ايفا کند .
وي خاطرنشان کرد: يکي از موضوعات مهم در اين حوزه شناسايي و معرفي جايگاه واقعي جمهوري اسلامي ايران است و بايد در اين حوزه در سطح منطقه به جايگاه واقعي و مطلوب خود دست يابيم.
وي با بيان اينکه بيش از 2ميليون و 100 هزار شيء تاريخي يا فرهنگي در اختيار بخش دولتي است افزود: معادل اين مقدار اشياي مجاز فرهنگي نيز در اختيار مردم است لذا ورود بخش خصوصي به حوزه حفاظت و مرمت از آثار و اشياي تاريخي و فرهنگي از اهميت بالايي برخوردار است.
به گزارش ميراث آريا، دهمين همايش حفاظت و مرمت از اشياي تاريخي- فرهنگي و تزيينات وابسته به معماري در روزهاي 24 و 25 بهمن ماه جاري در سالن موزه ملي ايران برگزار مي شود.
/108
انتهای پیام/