برگزاري جشنواره ملي «صداي بهار» از 28 اسفند / بازرسي نامحسوس از آژانس‌هاي گردشگري در آستانه نوروز

به گزارش ميراث آريا (chtn) ، دکتر «محمد شريف ملک‌زاده» پيش ازظهر امروز با اعلام اين خبر در نشست معاونين، مشاورين و مديران کل ستادي و استاني و معاونين سرمايه‌گذاري، صنايع‌دستي و گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري که در مجموعه فرهنگي تاريخي سعدآباد برگزار شد ، افزود: هدف از برگزاري اين جشنواره افزايش نشاط و شادابي مردم و توزيع مناسب سفر در تعطيلات نوروز 92 است.

وي با بيان اينکه اين جشنواره تا پايان تعطيلات نوروز 92 ادامه دارد، اضافه کرد: به دليل تقارن بخشي از تعطيلات نوروز 92 با ايام شهادت حضرت فاطمه (س) برخي از برنامه‌هاي اين جشنواره از جمله اجراي موسيقي محلي و برنامه‌هاي شاد از پنجم فروردين ماه متوقف مي‌شود اما اين جشنواره با برگزاري برنامه‌هاي معنوي مانند نمايشگاه صنايع‌دستي و ظرفيت‌هاي گردشگري استان‌ها تا پايان تعطيلات نوروز در 31 استان کشور ادامه خواهد يافت.

معاون رييس جمهور همچنين از اجراي «طرح ويژه‌ي بازرسي نوروزي از آژانس‌هاي مسافرتي» توسط بازرسين محسوس و نامحسوس سازمان ميراث فرهنگي در سراسر کشور خبر داد و يادآور شد: اين طرح هفته آينده با هدف رفاه حال شهروندان و رعايت حقوق مادي و معنوي مسافران و گردشگران اجرا مي‌شود.

وي افزود: بازرسان محسوس و نامحسوس سازمان ميراث فرهنگي کشور در بازرسي از آژانس‌هاي گردشگري درصورت مشاهده هرگونه تخلف از سوي آژانس‌ها براساس ضوابط قانوني عمل کرده و آژانس مختلف با حضور کميته نظارت بر آژانس‌ها در محل، تعليق و يا پلمپ خواهد شد.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري در ادامه صحبت‌هاي خود با اشاره به اهميت افزايش شادابي و نشاط جامعه، اضافه‌کرد: برگزاري «جشنواره ملي صداي بهار» يک فرصت مناسب براي ايجاد نشاط، شادابي وپويايي در جامعه است .

وي افزود: نوروز امسال به هيچ عنوان به دنبال ارائه آمار صرف از تعداد مسافرت‌هاي انجام شده نيستيم بلکه امسال افزايش شاخص‌هاي رشد اقتصادي و ميزان درصد رشد سفرها که توسط خود اصناف ، اتحاديه‌ها ، بخش خصوصي و تشکل‌هاي غيردولتي مرتبط با گردشگري سراسر کشور اعلام مي شود ملاک ارزيابي نهايي ما خواهد بود.

دکتر ملک زاده در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود با اشاره به برگزاري «سومين همايش فرصت هاي سرمايه گذاري» از 16 تا 18 اسفندماه امسال در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين‌المللي تهران بر حضور اتاق‌هاي بازرگاني، صنايع و معادن، اساتيد امور اقتصادي و گردشگري از دانشگاه هاي مختلف کشور و شهرداري ها در اين همايش تاکيد کرد .

وي تصريح کرد: به هيچ عنوان برپايي يک همايش تشريفاتي با تاکيد بر شعار سرمايه‌گذاري مورد نظر ما نيست بلکه بايستي نتايج ملموس اقتصادي اين همايش در ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور به زودي بروز و ظهور پيدا کند.

معاون رييس جمهور در بخش ديگري از مهم خود ، اظهار داشت : هرچند مشارکت حداکثري مردم در اتنخابات آينده مورد نظر ما است، اما به هيچ عنوان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري ورودي به مباحث سياسي و انتخاباتي نخواهد داشت.

وي گفت: رضايت و شادابي مردم شريف ايران که رضايت حق تعالي، حضرت ولي‌عصر (عج) و خشنودي مقام معظم رهبري (مدظله العالي) را در پي دارد همواره هدف اصلي سازمان ميراث فرهنگي کشور است.

رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور در بخش ديگري از سخنان خود بر ارائه فوري آيين نامه اعطاي «نشان چهره ملي ماندگار به فعالان گردشگري، ميراث فرهنگي و صنايع دستي کشور» توسط معاونت گردشگري جهت تصويب در کارگروه گردشگري دولت تاکيد کرد.

وي خاطر نشان کرد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در طول هفت سال گذشته و در مدت فعاليت دولت هاي نهم و دهم توفيقات زيادي را کسب کرده که اين توفيقات به لطف خداوند متعال و با تلاش هاي روساي پيشين و همکاران اين سازمان و نيز حمايت هاي شخص رييس جمهور کسب شده است.

وي همچنين با پيشنهاد شبان پور معاون امور مجلس و استانهاي سازمان درخصوص راه اندازي «خانه‌ گردشگري استان» در مجموعه فرهنگي تاريخي نياوران موافقت کرد و افزود: خانه‌ گردشگري استان ها يک جايگاه فرهنگي براي اهالي استان‌هاي مختلف مقيم تهران است که مي‌تواند به معرفي ظرفيت‌هاي گردشگري، ميراث فرهنگي، صنايع دستي و برپايي هفته هاي فرهنگي هر استان بپردازد.

معاون رييس جمهور در پايان اين نشست با اشاره به برگزاري پرشور اولين جشنواره‌ي ملي صداي عشاير ، از تمامي مديران کل ستادي و استاني سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري و معاونين آنها در بخش‌هاي مختلف با اهداي لوح سپاس قدرداني کرد.
/108

انتهای پیام/

کد خبر 1391112820