لزوم همکاري بخش دولتي و خصوصي در توسعه طبيعت گردي

به گزارش ميراث آريا(chtn)، «منوچهر جهانيان» با بيان اين مطلب طبيعت گردي را يکي از پرطرفدارترين حوزه‌هاي گردشگري در سال هاي آينده خواند و اظهار داشت: بر اساس پيش بيني سازمان جهاني جهانگردي تا سال 2020 ، 50درصد گردشگران دنيا را طبيعت‌گردان تشکيل مي دهند و کشور ما به لحاظ دارا بودن ويژگي ها و توانمندي هاي قابل توجه در حوزه طبيعت گردي بايد با برنامه ريزي و سياست گذاري از توانمندي هاي خود در اين حوزه استفاده کند.

وي طبيعت گردي را بر 3 محور علمي، اجتماعي و اقتصادي استوار خواند و بيان کرد: از لحاظ علمي بايد ظرفيت هاي طبيعت گردي کشور را شناسايي و حفظ و صيانت کرد و با آموزش، اطلاع رساني و فرهنگ سازي به آن ارج نهاد.

معاون گردشگري کشور افزود: از نظر اجتماعي نيز بايد با توجه به فرهنگ جوامع ميزبان و محلي و احترام به آداب، سنن و فرهنگ آنها اقدام به توسعه طبيعت گردي کرد و از نظر اقتصادي با توجه به اينکه در اين جوامع زندگي افراد وابسته به طبيعت است بايد در استفاده از مزاياي آن دقت کرد.

وي طبيعت گردي را چهارمين حوزه مورد علاقه گردشگران ورودي ايران دانست و گفت: گردشگران کشور ما به ترتيب شامل گردشگران مذهبي، سلامت، تاريخي و طبيعت گردي هستند و راه اندازي خانه طبيعت گردان مي تواند با همکاري بخش خصوصي و به خصوص قشر دانشگاهي به محفل و مرکزي براي اساتيد ، نخبگان و دانشجويان علاقمند به اين حوزه تبديل شود.

انتهای پیام/

کد خبر 139112242