وي با بيان اينکه در هر کلاس هشت نفر ميتوانند اقامت کنند، تصريح کرد: در امسال برخي مدارس به علت برگزاري اعتکاف علمي، هوشمندسازي و ثابت کردن ميز و نيمکتها به زمين، در طرح اسکان نوروزي فرهنگيان نتوانستند حضور داشته باشند.
رئيس ستاد اسکان موقت فرهنگيان خراسانرضوي با اشاره به آمارهاي اسکان گفت: از 29 اسفند 91 تا 5 فروردين 92، 34 هزار و 180 خانوار، 212 هزار و640 نفر فرهنگي در قالب 470 هزار و 658 نفر ساعت در مجموعههاي آموزش و پرورش خراسانرضوي اسکان داده شدهاند.
وي دسته بندي مدارس را در سه گروه اعلام کرد و افزود: کلاسهاي اسکان موقت در 3 گروه الف، ب و ج دسته بندي شدهاند که در هر گروه کلاسها شامل برخي امکانات رفاهي بوده و بر اين اساس نرخ هر شب اقامت آنان تعيين ميشود.
فخريان از حضور 60 درصدي کلاسها در رده الف خبر داد و خاطرنشان کرد: کلاسها در گروه الف داراي وسايل سرمايشي گرمايشي ،موکت، فرش، يخچال و تلويزيون است که هزينه اقامت در اين گروه کلاسها هر شب 70 هزار ريال، در رده ب يخچال و تلويزيون به صورت مشترک و در راهرو قرار دارد که نرخ اين رده 50 هزار ريال و رده ج فقط داراي موکت و فرش بوده و نرخ هر شب آن 30 هزار ريال است.
وي از کاهش چشم گير نرخ اسکان فرهنگيان در امسال خبر داد و يادآور شد: نرخ هر کلاس الف در سال گذشته 140 هزار ريال، کلاس ب 100 هزار ريال و کلاس ب 60 هزار ريال بود و امسال هزينهها نصف سال گذشته شده است.
مديرکل آموزش و پرورش خراسانرضوي، اظهار کرد: زائراني که فقط نصب چادر در مدارس دارند براي هر شب اقامت 20 هزار ريال هزينه ميکنند.
فخريان افزود: در سال گذشته و در ايام نوروز بين زائران فرهنگي بالغ بر 375 هزار وعده غذاي گرم توزيع شده است.
وي افزود: در امسال پايگاه اسکان فرهنگيان در استان مستقر و تشکيل شده است که از اين تعداد 19 پايگاه مربوط به مشهد مقدس بوده که در اين پايگاهها 800 نيرو به مسافران نوروزي ارائه خدمت ميکنند.
وي، از رزرو اينترنتي اسکان فرهنگيان در اسفند 91 در کشور خبر داد و تصريح کرد: اسکان فرهنگيان در 13 فروردين ماه امسال به کار خود پايان ميدهد.
رئيس ستاد اسکان موقت فرهنگيان خراسانرضوي يادآور شد: کارکنان ستادهاي اسکان فرهنگيان در استان آماده پاسخگويي به زائران و مسافران از طريق شماره تلفنهاي 2212226 و 2223936 هستند.
/108
انتهای پیام/