ضرورت توجه جدي به اشتغال صنعتگران هنرهاي سنتي

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، به نقل از روابط عمومي ستاد تسهيلات زائران خراسان‌رضوي،‌ «حسن خانزايي» اظهار کرد: اداره ميراث فرهنگي مشهد در حوزه‌هاي مختلفي فعاليت مي‌کند.

وي افزود: در حوزه ميراث فرهنگي، اقداماتي از قبيل نظارت بر پروژه‌هاي مرمتي، مرمت آثار تاريخي، بازديد از محوطه‌ها و آثار تاريخي توسط يگان و انجام استعلام‌هاي مرتبط با حوزه ميراث فرهنگي انجام مي‌شود.

خانزايي با اشاره به فعاليت در حوزه گردشگري خاطرنشان کرد: در حوزه گردشگري اداره مشهد بحث ساماندهي و صدور مجوز براي واحد‌هاي اقامتي موقت را بر عهده داشته است.

رئيس اداره ميراث فرهنگي مشهد با بيان اين که به طور کلي سه واحد اقامتي موقت در سطح شهر مشهد فقط شناسايي شده، يادآور شد: از اين تعداد واحدهايي که از نظر فني، شرايط استاندارد را دارا باشند به شکل فصلي براي اقامت مسافران مجوز صادر مي‌شود.

وي گفت: در سال گذشته آموزش هنرهاي سنتي و صنايع دستي از قبيل سرمه‌دوزي، ‌سفالگري و تراش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قميتي در اداره ميراث مشهد صورت گرفته است.

خانزايي با اشاره به واحدهاي اقامتي مسافران نوروزي گفت: در ايام تعطيلات نوروز 92 به بيش از 500 واحد اقامتي مناسب مجوز داده شد که بيشتر آن ها در مناطق ثامن و خيابان امام رضا(ع) مشهد است.

وي از افزايش تعداد واحدهاي اقامتي موقت مشهد در نوروز 92 در قياس با سال گذشته ياد کرد و ادامه داد: نوروز 91 حدود 400 واحد اقامتي موقت در سطح مشهد فعال بوده که در سال 92 به بيش از 500 واحد رسيده است.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1392011112