«سيد ميثم حصاري» با اشاره به معرفي صنايع دستي و هنرهاي سنتي به اقشار مختلف جامعه افزود: براي معرفي صنايع دستي بايد روشهاي گوناگوني را به کار بست، به همين منظور با همکاري صدا و سيماي مرکز قزوين مستندي از فعاليتهاي کارگاههاي آموزشي در سطح شهرستان آبيک ساخته شد که هدف آن معرفي رشتههاي گوناگون صنايع دستي به علاقهمندان و نحوه آموزش اين رشتهها با نگاه به مشاغل خانگي قابل انجام، جهت کسب درآمد براي قشر جوان و بانوان است.
وي اظهار داشت: در اين برنامه مستند از 2 کارگاه آموزشي معرق و عروسک بافي در مرکز آموزش هنرهاي سنتي و صنايع دستي و 4 کارگاه توليدي سفال، خراطي، مجسمهسازي و صنايع دستي تلفيقي- تکميلي در سطح شهرستان تصوير برداري شد و استادکاران و هنرجويان اين کارگاهها به معرفي ابزارآلات و نحوه انجام کار و توليد آثار هنري پرداختند.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي استان قزوين تصريح کرد: در اين گزارش تصويري يکي از بانوان هنرمند و مستعد روستاي زياران نحوه بافت عروسکهاي کاموايي و سنتي را آموزش داد و از اين هنر به عنوان يکي از مشاغل خانگي درآمد زا براي بانوان سرپرست خانوار نام برد.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان قزوين در پايان يادآور شد: اميدواريم با معرفي هنرمندان و رشتههاي هنري در راه نشر و ترويج آن در ميان اقشار جامعه و
حفظ فرهنگ و سنن سرزمينمان ايران گام موثري برداريم.
/117
انتهای پیام/