به گزارش ميراث آريا(chtn)، تراب محمدي صبح امروز در جمع مديران گردشگري استان اظهار کرد: با تعامل خوبي که مابين هتل داران و دفاتر خدمات مسافرتي استان و ديگر اعضاي صنوف وابسته ايجاد شده، صنعت گردشگري آذربايجان شرقي رونق بيشتري گرفته است.
محمدي با تاکيد بر اينکه تمامي اهدافي که براي حوزه گردشگري استان طي پنج سال اخير تعريف شده بود تا حد قابل قبولي محقق شده است، تشريح کرد: گردشگري مذهبي، ورزشي، اکوتوريسم، گردشگري سلامت و فرهنگي در اين راستا تقويت شده اند.
وي خاطرنشان کرد: در راستاي توسعه گردشگري ورزشي سرمايهگذاريهاي خوبي در حاشيه و اطراف سدهاي استان انجام گرفته و نيز با فراهم آوردن امکانات ورزش هاي آبي و کوهنوردي در ارتفاعات اين استان از ظرفيت هاي خدادادي اين خطه براي جذب گردشگران ورزشي به خوبي استفاده شده است.
مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان، مرمت مساجد تاريخي، بقاع متبرکه و امامزاده هاي تاريخي استان، ساماندهي وضعيت گردشگري سلامت از طريق تشکيل کميته هاي تخصصي و همکاري بخش خصوصي و جذب سرمايه گذراني در مناطق جنگلي و داراي قابليتهاي طبيعت گردي استان را از ديگر اقدامات انجام گرفته طي چند سال اخير در راستاي تقويت تمامي بخشهاي گردشگري آذربايجانشرقي برشمرد.
محمدي آينده گردشگري استان را با خدمات انجام گرفته خوب و درخشان توصيف کرد و گفت: با خدمات دولت، بخش خصوصي و سرمايهگذاريها تا چند سال آينده صنعت گردشگري آذربايجانشرقي دگرگون ميشود.
وي ساخت هتلها، سرمايهگذاري و رسيدگي به مناطق نمونه گردشگري، راهاندازي مجتمعها و کمپهاي گردشگري بين راهي، سفره خانههاي سنتي، بهرهبرداري از پارکهاي آبي، فروشگاههاي سنتي و نيز ساماندهي راههاي ارتباطي به استان را از جمله زير ساختهاي قابل توجه ايجاد شده در آذربايجانشرقي طي چند سال اخير خواند.
اين مقام مسئول با تاکيد بر اينکه نقطه اتکاي اصلي گردشگري هتل است، يادآور شد: با توجه به اهميت اين موضوع در تمام شهرستانهاي استان ساخت هتل آغاز شده و بسياري از آنها به بهره برداري رسيدهاند.
محمدي با اشاره به صدور مجوز ساخت 25 هتل آپارتمان در استان، بر لزوم جدي گرفتن آموزش پرسنل هتلها و به روز شدن خدمات و امکانات هتل ها با توجه به ذائقه و سليقه مردم تاکيد کرد.
/108
انتهای پیام/