ورود بخش خصوصی موجب احیا و توسعه و رشد صنایع دستی شده و قطعا نظارت دولتی در این زمینه نسبت به بخش خصوصی زایل نخواهد شد.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان تهران در همایش تبیین سیاست های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در واگذاری وظایف تصدی گری به بخش خصوصی با بیان این موضوع اظهار کرد: با وجود 6 هزار هنرمند صنایع دستی در تهران ورود به بخش خصوصی کمک زیادی برای راه گشایی و رفع موانع این افراد می کند چرا که کارمندان صنایع دستی به تنهایی نمیتوانند بر مشکلات این افراد نظارت کنند. اما بخش خصوصی به عنوان بازوی کمکی نقش موثری در این حوزه میکند.
معاون صنایع دستی استان تهران گفت: ورود بخش خصوصی به معنای عدم نظارت دولت نیست بلکه نظارت عالیه از وظایف خاص دولت بر روی بخش خصوصی است که هرگز زایل نمیشود و همواره وجود دارد.
وی به موضوع آموزش در بخش صنایع دستی اشاره کرد و افزود:هم اکنون آموزش های کار و دانش در بخش های رسمی و غیر رسمی وجود دارد. این آموزش ها در بخش رسمی منجر به دریافت گواهینامه و دیپلم شده و در بخش های دیگر نیز گواهی نامه های مهارتی به افرادی که دوره های آموزشی را گذرانده اند اهدا میشود.
معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران تاکید کرد: از بخش خصوصی انتظار داریم سطح توانمندی های خود در بخش اتحادیه ها، تعاونی ها و بخش های دیگر را ارتقا دهدتااز لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری هم شاهد پیشرفت باشیم.
امیر آقایی خاطر نشان کرد: بخش خصوصی با ایجاد بازارچه های صنایع دستی می تواند در رشد و توسعه این صنعت نقش موثری ایفا کند و در کنار آن اشتغال زایی نیز ایجاد شود.
وی خاطر نشان کرد: با برنامه ریزی های بلند مدت و کوتاه مدت و همچنین با نظارت و مدیریت دقیق آموزش ها و سیاست گذاری ها اجرا میشود.
وی خاطر نشان کرد: بخش دولتی خود را در کنار بخش خصوصی و اتحادیه ها و تعاونی ها میبیند و خواهان رشد صنایع دستی است.
انتهای پیام/