مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خوزستان در اتاق فکر صداوسیمای مرکز خوزستان به تشریح اهداف و برنامه های اداره کل متبوع خود پرداخت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری خوزستان افشین حیدری که به دعوت عمران حیدری مدیرکل صداوسیمای مرکز خوزستان در اتاق فکر این سازمان حاضر شد با اشاره به ظرفیت بالادستی رسانه و نوع تاثیرگذاری آن از تلاش ها و کوشش هایی که در زمینه برنامه سازی در حوزه های میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خوزستان صورت گرفته است تقدیر کرد.
وی با تاکید بر حوزه گسترده سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری بر پاسخگو بودن اداره کل خود به همه اقشار اظهار داشت: ما حق فاصله گرفتن از مردم، انجمن ها و رسانه ها را نداریم و همواره با پاسخگو بودن مسئولیت عملکرد خود را می پذیریم به همین دلیل خوشحالم که فصل جدیدی در پاسخگویی به مطالبات همه افراد را شروع کرده ایم.
مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خوزستان بیان داشت: از این پس دیدار و گفت وگو با کلیه مدیران و کارشناسان ادارات، ارگان ها و سازمان هایی را که نقشی در شکوفا کردن سه حوزه میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری دارند را در دستور کار گذاشتیم و این روند با موفقیت آغاز شده و تاکنون در نتیجه همین دیدارها تتوانسته ایم به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم و اعتماد را بار دیگر برقرار نماییم.
افشین حیدری که با حضور دبیر یکی از تشکل های دوستدار میراث فرهنگی خوزستان در اتاق فکر صداوسیمای خوزستان حاضر شده بود با اشاره به ظرفیت دوستداران میراث فرهنگی و تشکل های مرتبط گفت: هدف ما تعامل با بخش های مختلف است. در گذشته اداره کل میراث فرهنگی نقطه مقابل انجمن های میراث فرهنگی بود در حالی که باید بر عکس این می بود و به همین دلیل در بدو انتصاب با کلیه انجمن های دوستدار میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی و فعالان این حوزه ها دیدار کرده و با شنیدن اظهارنظرهایشان مواردی را با آنها در میان گذاشتم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقداماتی که از زمان انتصاب انجام داده است گفت: از زمان حضور خود در این سمت گفت وگو با سرمایه گذاران بخش خصوصی را آغاز کردیم. همچنین ایجاد بازارچه دائمی صنایع دستی را در دستور کار قرار دادیم. تاکید فراوان شده است تا سازوکارهای تبلیغ محوطه ها و بناهای تاریخی و اماکن گردشگری خوزستان را تهیه شود.
افشین حیدری افزود: جادبه های متنوعی در خوزستان وجود دارد که وقتی به روایت از آنها می پردازیم باعث تعجب همگان می گردد که از جمله اینها می توانم به وجود جزیره دلفین ها در ماهشهر اشاره کنم که گردشگران برای دیدن این جادبه به کشور دیگری سفر می کنند. یا در گتوند ما مقام صاحب الزمان را داریم اما همه گردشگران مذهبی به سمت جمکران گسیل می شوند در حالی که با برگزاری کنگره های مهدویت می توان گردشگران داخلی و خارجی مسلمان را برای سفر به خوزستان ترغیب کرد.
وی تاکید کرد: برگزاری همایش ثبت آثار تاریخی در خوزستان را در نیمه دوم سال در خوزستان شاهد خواهیم بود که این مهم باعث می شود از سهمیه بیشتری برای ثبت برخوردار شویم.
در بخش دیگری از جلسه اتاق فکر مدیرکل صداوسیمای خوزستان نیز از انتصاب مدیرکل جدید میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری خوزستان ابراز خوشنودی کرد و حضور ایشان را که با حوزه رسانه آشنایی دارد را فصل جدیدی در همکاری های مشترک عنوان کرد و بر اهمیت عملکرد و تاثیر اتاق فکر صداوسیمای خوزستان تاکید نمود.
وی با اشاره به ساخت مستندها و برنامه هایی متنوع با موضوع مرتبط با اداره کل گردشگری صنایع دستی و میراث فرهنگی از این اداره کل درخواست کرد تمام ظرفیت خود را برای تولید برنامه به کار بگیرد تا در راستای سیاست هایی که برای تبلیغات در سطح ملی و بین المللی دارد استفاده شود.
انتهای پیام/