یحیی نقیزاده عصر دیروز در آئین ملی جشنواره آش در نیر اظهار داشت: ما از سال 85 تاکنون موفق شدیم با موضوعات مختلف در مناطق گوناگون استان اردبیل جشنوارههای گردشگری با هدف جلب و جذب مسافران و گردشگران را برگزار کنیم که نتایج آن بسیار مثبت، مفید و سازنده بوده است.
به گزارش میراث آریا(chtn) وی ادامه داد: این جشنوارهها اغلب با هدف رشد و توسعه سرمایهگذاری در بخش گردشگری، پر کردن اوقات فراغت، ماندگاری گردشگران و میهمانان انجام شده که به نظر میرسد برگزاری این جشنواره فرصتی را فراهم کرده تا جاذبهها و توانمندیهای متعدد استان بهتر معرفی شود.
این مسئول تصریح کرد: از شمال استان اردبیل گرفته تا جنوب این استان شاهد برگزاری جشنوارههایی همچون کوچ عشایر، رغایب، بابونه و آش نیر بودیم که توزیع مناسب این جشنوارهها در تمام نقاط استان فرصتی را فراهم کرد تا این توانمندیها بهتر معرفی شود.
نقیزاده خاطرنشان کرد: بعد از هشت سال به جرات میتوان گفت که در سایه برگزاری این جشنوارهها مناطق مختلف استان شناسایی شده و ما امروز شاهد حضور هزاران گردشگری هستیم که در منطقه نمونه گردشگری بولاغلار حضور یافته و از بخشهای مختلف این جشنواره استفاده میکنند.
وی در ادامه بیان داشت: در این سالها 3 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری در بخش گردشگری اعم از مراکز اقامتی، پذیرایی، توسعه و بهسازی آبهای گرم و ... انجام شده است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: در کنار آن شاهد نشر و ترویج فرهنگ و آداب و رسوم اصیل و ریشهدار در سایه برگزاری این جشنواره هستیم که با پوششهای محلی، تولید غذاهای سنتی و موسیقی آئینی و همچنین ورزشهای بومی و محلی همراه است.
نقیزاده از گردشگری به عنوان غذای روح و مانعی در مسیر افسردگی و انزواطلبی یاد کرد و گفت: سفر میتواند بسیاری از خلاهای روحی و روانی را پر کرده و ظرفیت آشنایی بهتر مردم را با مناطق مختلف کشور فراهم آورد.
وی در پایان اظهار داشت: تقویت صنعت گردشگری تنها گزینه برطرف کننده مشکلات اقتصادی و درآمد کشور و اشتغالزایی است که اگر به مفهوم واقعی انجام شود با نتایج مثبت همراه خواهد بود.
انتهای پیام/