حضور هیات کنسول‌گری ترکیه در اداره میراث فرهنگی کرمانشاه

جلسه‌ای با حضور هیات کنسول گری ترکیه مستقر در ارومیه و نمایندگان وزارت امور خارجه استان و همچنین مدیر کل فرهنگ و  ارشاد اسلامی، دردفتر سرپرست اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل میراث فرهنگی کرمانشاه، نصرت اله سپهر ضمن خوشامد گویی به محمت بولوت سر کنسول کشور ترکیه و هیات همراه گفت: استان کرمانشاه  آثار تاریخی فراوان از جمله طاق بستان، بزرگترین کتیبه جهانی در بیستون و قدیمی ترین نقش  برجسته (آنو با نی نی) در خاورمیانه که مربوط به 4500 سال پیش است و همچنین بزرگترین سازه سنگ تراش خاورمیانه به طول 200 متر در دامنه کوه بیستون و 4000 اثر تاریخی را در خود جای داده است.

سپهر افزود: جاذبه های طبیعی استان از جمله غار قور قلعه،آبشار پیران،سراب های استان به همراه بقیه آثار می توانند نقش به سزایی در جذب گردشگر داشته باشند.

این مقام مسئول  در خصوص صنایع دستی استان اظهار داشت: بخش عمده صنایع دستی با فرهنگ سرزمین ایران عجین است و صنایع دستی بخشی از فرهنگ این کشور است که بر گرفته از 3000 تا 5000 سال پیش است، در استان کرمانشاه 70000 نفر در زمینه های مختلف صنایع دستی فعالیت دارندو حدود 2500 نوع محصول صنایع دستی تولید می کنند که مصالح و مواد اولیه و نیروی کار تولیدی و فرهنگ تولیدی آن را نیز در استان وجود دارد.

سپهر ادامه داد: پتانسیل های استان کرمانشاه هم از نظر جاذبه ها ی توریستی و هم از نظر صنایع دستی می تواند نقش مهمی در ارتباط با کشورهای مختلف ایفا کند به خصوص کشور ترکیه که از لحاظ فرهنگ به کشور ما بسیار نزدیک می باشد. و صادرات صنایع دستی نقش  موثری در این ارتباط دارد.

سرپرست اداره کل گفت: اقتصاد فرهنگی بسیار مهم وحائز اهمیت است و در این راستا با ایجاد نمایشگاهها در کشورهای مختلف و فروش صنایع دستی  به گردشگران و صادر کردن محصولات ایرانی تبادل فرهنگی بین کشورها بوجود می آید.

در پایان جلسه بسته های آثار تاریخی و گردشگری و هدایای فرهنگی از طرف سرپرست اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه به هیات کنسول گری ترکیه و سایر میهمانان اهداء شد.

\n

انتهای پیام/

کد خبر 1392081711