ایجاد بانک اطلاعاتی در حوزه بازرگانی از ضروریات است

معاون صنایع دستی کشور گفت: ایجاد بانک اطلاعاتی در حوزه بازرگانی از ضروریات این بخش است چراکه درحال حاضر تعاریف و آمار و ارقام دقیق این حوزه مشخص نیست.


به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، بهمن نامور مطلق در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل دفتر صادرات صنایع دستی کشور، گفت: نیروی انسانی بزرگترین سرمایه صنایع دستی است و ما در حال ترمیم این سرمایه عظیم هستیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه صنایع دستی به افراد کیفی و تاثیرگذار نیاز دارد، ادامه داد: برای حل مشکلات و جبران کمبودهای صنایع دستی به مشارکت تمامی همکاران نیازمندیم.

معاون صنایع دستی کشور به اولویت اقدامات دفتر صادرات صنایع دستی اشاره کرد و افزود: ایجاد بانک اطلاعاتی در حوزه بازرگانی از ضروریات این بخش است چراکه درحال حاضر تعاریف و آمار و ارقام دقیق این حوزه مشخص نیست.

نامورمطلق ارزآوری در مقطع کنونی را نه تنها خدمت به صنایع دستی بلکه خدمت به جامعه دانست و تصریح کرد: تدوین یک برنامه راهبردی برای ارتقاء صادرات از دیگر مسائلی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: ساماندهی تشکل‌های غیردولتی مرتبط با صنایع دستی، ترویج و تشویق صادرات و حمایت از صادرکننده هم از وظایف مدیرکل دفتر صادرات صنایع دستی کشور است.

نامورمطلق کسب جایگاه جهانی برای برند صنایع دستی را مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: سرمایه گذاری برای گسترش تجارت الکترونیک صنایع دستی از مواردی است که در دنیای امروز بسیار ضروری به نظر می رسد.

معاون صنایع دستی کشور به بحث تخصص‌گرایی در حوزه بازرگانی اشاره کرد و گفت: در حوزه صنایع دستی نیازمند تدوین نظام نیازسنجی و توان‌سنجی هستیم و باید یک بازار پایدار برای هنرهای سنتی ایجاد کنیم.

وی ادامه داد: تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای استفاده از خرد جمعی در پیشبرد اهداف ما انجام کارهای بزرگ راهگشا خواهد بود.

در پایان این مراسم تودیع حسین بیدختی و معارفه سیدمصطفی قاسمی به عنوان مدیرکل دفتر صادرات صنایع دستی کشور توسط معاون صنایع دستی کشور انجام شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1392092621