به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، «اسدالله درویش امیری» شب گذشته دردومین نشست مدیران کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ها با بیان اینکه افزایش تعامل با نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضروری است افزود: این تعاملات سازنده و مناسب می تواند به پیشبرد اهداف و تحقق برنامه ریزی های سازمان میراث فرهنگی کمک کند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه فضای بسیار مناسبی در مجلس شورای اسلامی در این خصوص وجود داردافزود: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی به موضوعاتی مانند میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری علاقه مند هستند و برای توسعه صنعت گردشگری، افزایش تولید و صادرات صنایع دستی و نیز حفظ، نگهداری، مرمت و معرفی آثار تاریخی و فرهنگی ایران زمین همکاری های مناسبی را دارند.
وی با بیان اینکه با گفت وگوهای سازنده و افزایش تعاملات مناسب می توان بسیاری از مشکلات را رفع کرد ادامه داد: باید از فرصت بسیار مناسبی که در حال حاضر در دولت و مجلس برای توسعه ماموریت ها و اهداف میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به وجود آمده به نحو شایسته بهره گرفت و اگر هم در جایی مشکلی به وجود آمده است با گفت وگو وبرگزاری نشست های صمیمانه این موضوعات را برطرف کرد.
معاون حقوقی، امور مجلس و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به علاقه مندی نمایندگان مجلس به موضوعات مرتبط با میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری یادآورشد: از زمان انتخاب دکتر محمدعلی نجفی به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، تا کنون بیش از 100 نفر از نمایندگان مجلس با معاون رئیس جمهور دیدار داشته اند و 60 نماینده دیگر نیز در روزهای آینده دیدارهایی را با دکتر نجفی برگزار خواهند کرد.
وی هم چنین با اشاره به حضوردکتر نجفی در کمیسسون ها و فراکسیون های مختلف مجلس ادامه داد: حضور معاون رئیس جمهور در کمیسیون ها و فراکسیون های مجلس که با موضوع ماموریت های سازمان میراث فرهنگی مرتبط هستند توانسته به ایجاد یک فضای تعاملی سازنده و مناسب کمک کند.
درویش امیری اضافه کرد: به طور طبیعی نمایندگان مجلس انتظاراتی از سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری دارند که بخش مهمی از آن ها انتظارات مردم حوزه های انتخابیه نمایندگان است و باید به نحو مناسب برآورده شود.
وی با بیان اینکه خوشبختانه نگاه ها به موضوع گردشگری تغییر کرده و فضای مثبتی ایجاد شده است افزود: باید از این فرصت بسیار مناسب نهایت استفاده را برد و برای تحقق ماموریت های مهم این سازمان بیش از پیش گام برداشت.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود تعامل با قضات و مسئولان دادگستری را نیز یکی دیگر از اقدامات مهم خواند و ادامه داد: گاهی اوقات شاهد هستیم که احکامی از سوی برخی قضات در خصوص خانه های تاریخی و یا آثارثبتی صادر می شود که برگزاری نشست های کارشناسانه و سازنده و هم چنین افزایش تعامل می تواند نتایج بسیار مناسبی رابه دنبال داشته باشد.
درویش امیری در ادامه صحبت های خود هم چنین با اشاره به اهمیت تشکیل دفترحقوقی در استان های مختلف ادامه داد: در برخی از ادارات کل در استان های گوناگون این دفتر تشکیل شده اما تاکید براین است که دفترحقوقی درتمام استان ها تشکیل شود.
وی هم چنین با اشاره به نتایج بسیار مناسب برگزاری دومین نشست مدیران کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ها افزود: پیشنهاد ما این است که این نشست ها به صورت فصلی برگزار و یک دبیرخانه برای این نشست ها تشکیل شود.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به بودجه سال 93 نیز اشاره ای کرد و افزود: خوشبختانه در بودجه سال آینده رشد 36 درصدی را نسبت به سال جاری شاهد هستیم.
در پایان این نشست تعدادی ازمدیران کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ها به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.
/108
انتهای پیام/