به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس، بهمن نامور مطلق گفت : هیچ استانی به اندازه استان فارس میراث خیز نیست زیرا در گوشه و کناراین استان پهناور بزرگان و هنرمندان خبره و بی ادعایی بوده و هستند .
معاون صنایع دستی کشور با اشاره به این که میراث سازی با حمایت از هنرمندان و تولیدات آن ها میسر می شود افزود : شیراز همیشه به عنوان شهر عرفان و هنر و خاستگاه اولیه هنر خوشنویسی و بسیاری از هنرهای پیشرو مطرح بوده است و شما به عنوان میراث داران گذشته مفتخرید که از این داشته های تاریخی و فرهنگی صیانت نمایید و به بهترین شیوه با دانش و آگاهی و حساسیت زایی و میراث سازی این مواریث ارزشمند را نسل به نسل به آیندگان این خطه اصیل انتقال دهید .
نامور مطلق گفت : داشته های غنی تاریخی فرهنگی فارس چنان والاست که می توان به این استان به عنوان یک دانشگاه مدل جهانی و الگوی جهانی امیدوار بود و لذا باید علاوه بر افتخار به داشته های موجود به بررسی نواقص و مشکلات نیز پرداخت .
در این جلسه ، مصیب امیری ، مدیر کل جدید میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس نیز به اولویت های کاری خود در سه حوزه میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری اشاره کرد و گفت: استان فارس به دلیل داشتن پتانسیل های فراوان از جمله وجود مجموعه های تاریخی تخت جمشید و ساسانی و دارا بودن بیش از 3000 اثر ثبت ملی و سه اثر ثبت جهانی ، همچنین وجود مهمترین شهرهای تاریخی این استان پهناور دارای جایگاه ممتازی در کشور می باشد و ضرورت دارد حمایت از آثار باستانی فارس در سرلوحه برنامه های اجرایی قرار گیرد و لذا توجه به مرمت بناها و اشیاء تاریخی و ایجاد موزه های تخصصی در استان امری ضروری است.
امیری ادامه داد : اهمیت ویژه به بحث گردشگری نیز از اولویت های اساسی می باشد و در این راستا تدوین برنامه جامع گردشگری ، ایجاد محورهای گردشگری در شمال ، جنوب ، شرق و غرب استان ، فراهم نمودن زیرساخت های گردشگری ، توجه ویژه به توسعه گردشگری مذهبی و گردشگری سلامت و توسعه و تقویت گردشگری در شهرستان های فارس از طریق برنامه هایی از قبیل برپایی جشنواره های محلی از اولویت های پیش بینی شده در حوزه گردشگری است.
مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری فارس افزود : در مقوله صنایع دستی نیز مواردی چون ایجاد بازارچه های صنایع دستی در فارس ، توجه ویژه به رونق رشته های صنایع دستی و هنرهای سنتی فراموش شده و ایجاد شرایط و زمینه های بازاریابی محصولات صنایع دستی نیز از اولویت های کاری در حوزه صنایع دستی خواهد بود .
وی گفت : در حوزه سرمایه گذاری نیز شناسایی صحیح سرمایه گذاران و ایجاد شرایط برابر برای سرمایه گذاران در فارس نیز توجه ویژه ای صورت خواهد گرفت .
امیری توجه ویژه به اشتغالزایی را از مهمترین فعالیت های آتی خود در این سه حوزه دانست و در پایان اعلام کرد : با توکل به خداوند متعال و با تعامل کامل با مقام عالی استان و مسئولین کشوری و استانی و نمایندگان استان در شورای شهر شیراز و مجلس شورای اسلامی و با تکیه بر همکاری ارزشمند کارکنان اداره کل و همچنین با استفاده از تجربه و دانشی که در طول بیست سال فعالیت در این حوزه اندوخته ام این اطمینان را می دهم که در آینده ای نه چندان دور شاهد توسعه و رونق و شکوفایی در سه حوزه میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری باشیم .
در ادامه جلسه حجت الاسلام مرادی ،امام جمعه موقت شیراز نیز ضمن اشاره به تأکید مؤکد اسلام در امر سفر و گردشگری بیان کرد : با توجه به این که ایران رتبه پنجم جاذبه های طبیعی و رتبه دهم جاذبه های تاریخی را در جهان دارا می باشد ، لذا معرفی ایران غنی اسلامی به جهانیان یکی از وظایف اصلی ما می باشد .
حجه الاسلام والمسلمین مرادی بیان کرد : همانگونه که ما توانسته ایم در حال حاضر غذای حلال را به جهانیان معرفی نماییم و حتی در اروپا نیز صنایع غذای حلال راه اندازی می شود باید تلاش کنیم تا سایر فرهنگ های غنی اسلامی خود را را نیز ترویج و گسترش جهانی دهیم .
/108
انتهای پیام/