به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، «افشین حیدری» افزود: آثار تاریخی خوزستان بسیار متعدد و گسترده هستند و به این دلیل از همه آثار استان نیازمند نقشهای جامع هستیم تا بتوان وضعیت آثار را به خوبی به نمایش بکشد و به این دلیل تهیه نقشه GIS آثار تاریخی استان در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: تهیه نقشه GIS یکی از روشهای پیشرفته برای مدیریت آثار تاریخی است و به این دلیل میکوشیم تا با استفاده از این تکنولوژی گامی در راستای مدیریت آثار تاریخی استان برداریم.
وی خاطرنشان کرد: خوزستان دارای توانمندیهای زیادی است و باید تلاش کرد تا با به کارگیری جدیدترین تکنولوژیها در این زمینه قدمهایی برای ساماندهی به وضعیت آثار تاریخی برداریم.
حیدری افزود: برای اجرای این برنامه در بخش اعتبارات تملک دارایی سرمایهها اداره کل میراث فرهنگی خوزستان اعتبار ویژهای در نظر گرفته شده است و در تلاش هستیم تا این پروژه مهم برای میراث فرهنگی خوزستان اجرایی شود.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت آثار تاریخی شهرهای تاریخی با این نوع نقشه به طور کامل ثبت میشود و به نحوی هرگونه تغییر و مرمت در اثر تاریخی به ثبت خواهد رسید و این مسئله برای ابنیههای خوزستان نیازی ضروری بود که محقق خواهد شد.
/108
انتهای پیام/