به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سعید شیرکوند، معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان با حضور در نشست سالیانه معاونین صنایع دستی استانها گفت: صنایع دستی و سرمایه گذاری باید به یک نگاه مشترک برسند.
وی با اشاره به اینکه وجود نگاه مشترک در این دو بخش تحول بزرگی در صنایع دستی کشور ایجاد خواهد کرد، افزود: این تصور که صنایع دستی موضوعی برای سرگرمی و گذراندن اوقات فراغت است باید از بین برود.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری تصریح کرد: صنایع دستی گاهی به عنوان شغل تعریف می شود و گاهی به عنوان یک هنر، اما نکته مهم اینجاست که این هنرصنعت می تواند ظرفیت و پتانسیل لازم را برای اشتغال دارد.
شیرکوند تجلی میراث فرهنگی را در قالب صنایع دستی دانست و اظهار داشت: معاونت سرمایه گذاری از لحاظ تخصیص اعتبار و کمک به صنایع دستی آمادگی کامل دارد.
وی خواستار نگاه کلان و اقتصادی به صنایع دستی شد و افزود: با توجه به تسهیلات محدود بانکها، حوزه صنایع دستی باید وارد عرصه سرمایهگذاری شود.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری با اشاره به اینکه کارگروهی در معاونت سرمایه گذاری برای بررسی روند حمایتی از صنایع دستی تشکیل شده است، ادامه داد: معاونین صنایع دستی استانها باید دانش و قدرت سازماندهی لازم را برای اجرای برنامه های کلان داشته باشند.
شیرکوند در ادامه با اشاره به اینکه شرایط و ضوابط سرمایه گذاری در حوزه صنایع دستی مشخص و روشن است، تصریح کرد: صنایع دستی پتانسیل این را دارد که وارد عرصه سرمایه گذاری های بزرگ شود.
وی تصریح کرد: نگاه ما به صنایع دستی باید نگاه اقتصادی باشد، وظیفه ما کمک به صنایع دستی در چارچوب و ضوابط مشخص شده و با رعایت قوانین بانکی و سرمایه گذاری است.
انتهای پیام/