گردشگری را می توان یکی از وسایل ارتباط جمعی عنوان کرد که باعث ایجاد صلح و ارتباط بین فرهنگی و پیوند فرهنگ های مختلف می شود.
به گزارش واحد خبری  ستاد هماهنگی خدمات سفر حسن نمکدوست تهرانی، استاد ارتباطات با بیان این مطلب گفت:مهمترین مزیت گردشگری این است که فرهنگ های مختلف را به رسمیت می شناسد و سعی می کند بین این فرهنگ ها پل و ارتباط برقرار کند. مردم با فرهنگ های مختلف می توانند  از طریق گردشگری یکدیگر را بشناسند و این شناخت در نهایت موجب دوستی و صلح می شود.
او در ادامه گفت:برای نمونه ما می توانیم بین خودمان و خارجی هایی که به ایران سفر می کنند از طریق گردشگری پل ارتباطی برقرار کنیم که به فهم و درک بهتر از یکدیگر منجر شود و شکاف فرهنگی بین ما را پر کند.
به گفته این استاد ارتباطات در سازمان های بین المللی از گردشگری به عنوان مقوله ای صلح آمیز و انسانی یاد می شود. او گفت: امروز هدف جهانیان درباره فرهنگ های مختلف یکسان سازی آنها با هم نیست بلکه هدف به رسمیت شناختن تفاوت هاست تا مردم بتوانند با دنیای یکدیگر آشنا شوند و همدیگر را همانطور که هستند بپذیرند.
این استاد دانشگاه تاکید کرد که گردشگری باعث رفع سوتفاهم ها و ناهمدلی ها می شود.
به اعتقاد نمکدوست گردشگری انسانی ترین نوع فعالیت های ارتباطی است که حتی  جایگاه آن از تاثیر وسایل ارتباط جمعی چون رادیو، تلویزیون و مطبوعات نیز مهم تر است چرا که ممکن است در این وسایل ارتباط جمعی تنش های اجتماعی نیز بازتاب پیدا کند ولی در گردشگری همیشه صلح، دوستی، آشنایی و شناخت است.

انتهای پیام/

کد خبر 1393010310