به گزارش واحد خبر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، نصرت اله سپهر اظهار کرد: نوروز امسال فرصت مناسبی برای برپایی نمایشگاه های صنایع دستی و سوغات و فروش این محصولات توسط تولیدکنندگان فراهم شد و طی این مدت بیش از 9 میلیارد و 600 میلیون ریال صنایع دستی و سوغات در استان به فروش رفت.
عضو ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر استان کرمانشاه افزود: نوروز 93 بیش از 400 غرفه در نمایشگاههای نوروزی صنایع دستی و سوغات محلی در سطح استان برپا شد که مورد استقبال چشمگیر مسافران و گردشگران نوروزی قرار گرفت.
سپهر گفت: در کنار این نمایشگاهها سیاه چادرهای عشایری برپا شدکه با عرضه مستقیم نان، شیرینی و غذاهای محلی از میهمانان و مردم دیارمان پذیرایی می کردند.
وی ادامه داد: نمایشگاه صنایع دستی دایر شده در جوار مجموعه تاریخی، فرهنگی تاقبستان توانست بیشترین میزان فروش را داشته باشد و بعد از آن نمایشگاههای بیستون و کنگاور بیشترین فروش را در سطح استان داشتند.
عضو ستاد اجرایی هماهنگی خدمات سفر استان کرمانشاه تصریح کرد: با این اقدامات از جمله عرضه صنایع دستی در مکانهای تاریخی و تفریحی استان، امسال تولیدکنندگان رشته های مختلف صنایع دستی از جمله گیوه، گلیم، جاجیم، البسه محلی، منبت، آیینه کاری، زیورآلات سنتی، چرم، حجم سازی با سفال و سوغات محلی نظیر نان برنجی، کاک و نان خرمایی فروش مناسب تری داشتند.
سپهر طراحی مناسب، جذابیت در طرح و رنگ، اطلاع رسانی، استفاده از مواد اولیه مرغوب، بسته بندی و قیمت مناسب، کاربردی بودن تولیدات و حرکت به سمت چارچوب های استاندارد یونسکو را از دیگر عواملی دانست که باعث فروش بیشتر صنایع دستی استان در نوروز امسال شد.
انتهای پیام/