انعقاد تفاهم‌نامه بین معاونت‌صنایع دستی چهارمحال و بختیاری و دانشگاه هنر

سرپرست معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان از  انعقاد تفاهم نامه ای در راستای همکاری مشترک با دانشگاه هنر فارسان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی میراث فرهنگی استان چهارمحال و بختیاری مهرداد رئیسی اظهار داشت : این تفاهم نامه در راستای همکاری مشترک فیمابین معاونت صنایع دستی این اداره کل و دانشگاه هنر فارسان با حضور ریاست و اساتید صاحب نظر این دانشگاه و با محوریت حفظ هنر و صنایع دستی استان و ایجاد رشد و تحول در زمینه های مختلف منعقد شد.

رئیسی با اشاره به نامگذاری سال 93 با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ ، با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی رهبر معظم انقلاب ، افزود : با توجه به وجود ظرفیتها و امکانات موجود در زمینه های علمی و پژوهشی در معاونت صنایع دستی و دانشگاه هنر فارسان ، زمینه همکاری دو جانبه در زمینه های مختلف فراهم شد.

وی هدف از انعقاد این تفاهم نامه را تربیت نیروی متخصص و کارآمد در دانشگاه هنر فارسان و کمک به معاونت صنایع دستی استان در جهت رشد و توسعه صنایع دستی استان ، آموزش مهارتها و حرفه های تخصصی در دانشگاه و کمک به حمایت و اشتغال فارغ التحصیلان از سوی معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان برشمرد و اذعان داشت : مشارکت در نمایشگاههای صنایع دستی هم در سطح ملی و هم بین المللی ، موضوع بیمه هنرمندان و حمایت از تشکل ها و انجمن های مردمی ، استفاده از چتر حمایتی بیمه هنرمندان ، فراهم نمودن شرایط دریافت نشان های ملی و حمایتهای مادی و معنوی چه در حین تحصیل و چه بعد از فارغ التحصیلی از سوی معاونت صنایع دستی را مهمترین زمینه های حمایتی این معاونت عنوان کرد . 

رئیسی ضمن اشاره به مباحث مطرح شده در حوزه پژوهشی از سوی طرفین ، افزود:  استفاده از پایان نامه های تخصصی دانشجویان صنایع دستی از طرف اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان ، حمایت مالی این اداره کل از طرح های پژوهشی ، تشکیل اتاق فکر مختص صنایع دستی از سوی این اداره کل و معرفی اساتید مرتبط با این حوزه در خصوص ارائه راهکارهای مناسب در جهت جهش صنایع دستی استان و تشکیل کارگروه علمی و پژوهشی صنایع دستی استان در اداره کل میراث فرهنگی استان را از مهمترین دستاوردهای این جلسه بیان کرد.

سرپرست معاونت صنایع دستی این اداره کل در این نشست ضمن تأکید بر ضرورت بسته بندی صنایع دستی استان ، بسته بندی را عاملی مهم در جهت هویت بخشی به تولیدات هنری برشمرد و اظهار داشت: مقرر گردید کمیته ای تخصصی در جهت معرفی فرهنگ و آداب و رسوم مردم استان در این خصوص تشکیل شود.

رئیسی با اشاره به استاندارد سازی در زمینه آموزش و تولید صنایع دستی ، بر لزوم راه اندازی کارگاه کارآفرینی ، بازاریابی و تبلیغات از سوی معاونت صنایع دستی این اداره کل با حضور اساتید و صاحبنظران این حوزه در جهت شناخت و آشنایی با بازاریابی و فروش صنایع دستی استان تاکید نمود و همکاری صاحبنظران در هر دو حوزه (دانشگاه هنر فارسان و معاونت صنایع دستی) در زمینه های مختلف ، پیشنهاد در خصوص راه اندازی رشته های بومی با توجه به قابلیتهای استان در سطح ملی و بین المللی و تدریس رشته های تخصصی و بومی از جمله آموزش نمد و ... در دانشگاه هنر فارسان ، استفاده از نقطه نظرات اساتید این دانشگاه ، عملیاتی نمودن مباحث مطرح شده از سوی این اداره کل در چارچوب ضوابط و قوانین ، معرفی نماینده از سوی طرفین جهت پیگیری مباحث مطرح شده و حمایت از طرحهای پژوهشی اولویت دار را از مهمترین مباحث مطرح شده در این نشست برشمرد.

فروزنده رئیس دانشگاه هنر فارسان نیز در این نشست اظهار داشت: این دانشگاه آمادگی خود را در زمینه برآورده شدن موضوعات مطرح شده در این نشست اعلام می دارد .

انتهای پیام/

کد خبر 139301297