به گزارش روابط عمومی و امور فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی، در این مراسم، گروه های هنری موسیقی سنتی و پاپ استان خراسان جنوبی هنرنمایی کردند. استقبال چندین هزار نفری از این مراسم، نشاط و شادابی و اعلام رضایت مردم، مسئولین برگزاری را متعجب کرد. این جشن از ساعت 20:30 شروع و ساعت تا 23 ادامه یافت.
حسن رمضانی، در سخنان کوتاهی گفت: مردم متولیان اصلی میراث های فرهنگی هستند. مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی افزود: میراث فرهنگی به کمک و حمایت شهروندان جهت حفاظت و نگهداری از این مواریث فرهنگی نیاز دارد. وی از مردم خواست این اداره کل را در انجام این وظایف خطیر یاری نمایند. رمضانی این نوید را به جمعیت حاضر در این مراسم داد که به زودی قنات بلده فردوس در فهرست آثار موقت میراث جهانی قرار خواهد گرفت.
نورافشانی، فیلم برداری با ربات پرنده، اجرای زنده هنرهای دستی توسط هنرمندان صنایع دستی استان، برگزاری مسابقه بین جوانان حاضر در جلسه، برگزاری مسابقه پیامکی، توزیع کتابچه گردشگری استان، توزیع گسترده شیرینی بین مردم توسط یکی از کسبه ها، توزیع اقلام فرهنگی توسط بانک قوامین از حاشیه های این مراسم با شکوه بود.
مبعث پیام آور عدالت و کرامت انسانی
آن روز که در غار حرا ندا بر پیامبر(ص) آمد که بخوان؛ رسالت نبوی با پیام خروج انسان از ظلمات و حرکت به سوی نور آغاز شد. بعثت پیامبر اکرم(ص) سرآغاز راهی شد تا انسان از شرک؛ بی عدالتی؛ تبعیض؛ جهل و فساد بیرون آمده و به سوی توحید؛ معنویت؛ عدالت و کرامت حرکت کند. مبعث نبوی با نهضت معنوی شروع شد و انقلابی در عالم بشری ایجاد کرد که هنوز دامنه آن ادامه دارد. این تحول روحی؛ مردم مادی بت پرست را به مبدا آفرینش راهنمایی کرد و از کردار زشت برحذر ساخت و به نیکویی دعوت نمود. پیامبر(ص) پیروان خود را به این منقبت ستود که شما بهترین امت من هستید و می توانید دنیای بشریت را با اجرای قانون متین قرآن به سعادت مطلوب برسانید.
رسول خدا (ص) در روز 27 رجب (روز مبعث) در مکه مکرمه دعوت به خدا را آغاز کرد و سالها بعد در مدینه حکومت اسلامی را تشکیل داد. حضرت محمد(ص) دین مبین اسلام را به مردمی عرضه کرد که جملگی در آتش جهل می سوختند و دعوت او چنان دلنشین بود که به سرعت دیوارهای جهل و خرافات را فرو ریخت و مردم موج موج به اسلام گرویدند. رسول خدا در مدینه منشور حکومتی اسلام را پایه ریزی و همه مردم را در اداره حکومت شریک کرد.
حضرت محمد(ص) سالها به صورت پنهانی مردم مکه را به سوی خدا دعوت کرد و آن زمان ندا آمد که دعوت آشکار کن؛ دشمنان چنان عرصه را بر او تنگ کردند که به دستور خدا هجرت آغاز کرد. پیامبر گرامی اسلام پس از 13سال توقف در مکه در اثر فشار و اذیت و آزار قریش از طرف خداوند مامور شد به مدینه هجرت کند؛ هجرت پیامبر و مسلمانان به مدینه؛ فصل تازه ای در زندگی پیغمبر اکرم(ص) و اسلام گشود؛ همچون کسی که از محیط آلوده و خفقان آور به هوای آزاد و سالم پناه برد. هجرت پیامبر(ص) و مسلمانان از مکه به مدینه برای پی ریزی زندگی اجتماعی اسلام؛ نخستین گام بلند در پیروزی و گسترش اسلام و جهانی شدن آن بود. مبعث نبی اکرم اسلام هرساله در سراسر ایران اسلامی با شکوه خاصی گرامی داشته می شود.
انتهای پیام/